Görüş Bildir
Haberler
TV
Aziz Final Yapacak mı? Aziz Dizisi Devam mı Ediyor?

Aziz Final Yapacak mı? Aziz Dizisi Devam mı Ediyor?

Müge Kakşi
27.05.2022 - 18:41

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birçok dizi sezon finali kararı alırken bazı diziler ise ekranlara veda ediyor. SHOW TV'nin sevilen dizisi Aziz'in final yapıp yapmayacağı ise merak konusuydu. Sonunda beklenen haber geldi. Peki Aziz final yapacak mı? İşte Aziz dizisi hakkında verilen karar....

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aziz Final Yapacak mı?

Aziz Final Yapacak mı?

O3 Medya imzalı dönem dizisi Aziz tüm hızıyla ekranalara devam ediyor. Etkileyici konusuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin başrollerinde ise Murat Yıldırım, Fırat Tanış ve Simay Barlas gibi başarılı isimler yer alıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Hatay'da Fransız Türk döneminde geçen dizinin final yapıp yapmayacağı belli oldu.

28. Bölümde Sezon Finali Yapacak

28. Bölümde Sezon Finali Yapacak

Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu ve senaryosunu Ali Onur Sütsataner'ın kaleme aldığı Aziz dizisisinin final yapıp yapmayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Her hafta Cuma günleri saat 20:00'de izleyici karşısına çıkan dizinin sezon finaline girmesine karar verildi. Yeni sezonda tekrardan ekranlarda yer alacak dizi 28. bölümüyle ekranlara kısa süreliğine ara verecek.

Kaynak: BirsenAltutaş

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın