Görüş Bildir
Haberler
Azerbaycan'da Halk Seferberlik Talebiyle Milli Meclisin Önünde Toplandı

etiket Azerbaycan'da Halk Seferberlik Talebiyle Milli Meclisin Önünde Toplandı

Batuhan
15.07.2020 - 10:32

Azerbaycan'da, Ermenistan ordusunun sınırda yaptığı saldırıları ve Dağlık Karabağ'ın işgalini protesto eden halk geceyi, seferberlik talebiyle toplandığı Milli Meclisin önünde geçirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pazar gününden bu yana Ermenilerin, Azerbaycan ordusunun sınırdaki mevzilerine düzenlediği saldırıları ve bu saldırılardaki can kayıplarını protesto etmek amacıyla binlerce Azerbaycanlı sokaklara döküldü.

Başkentin sokaklarında kortej oluşturdu

Başkentin sokaklarında kortej oluşturdu

Bakü'de ve çevre şehirlerde yaşayan Azerbaycanlılar akşam saatlerinde başkentin sokaklarında kortej oluşturdu. Ellerinde Azerbaycan bayrakları taşıyan ve 'Karabağ bizimdir bizim kalacak' sloganı atan vatandaşlar, Milli Meclisin önünde toplandı. Binlerce kişi burada, seferberlik ilan edilmesi için slogan attı.

"Şehitler ölmez vatan bölünmez"

"Şehitler ölmez vatan bölünmez"

'Şehitler ölmez vatan bölünmez' ve 'Başkomutan, silah ver bize' sloganları atan Azerbaycanlılar geceyi Meclisin önünde geçirdi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
252
75
29
17
12
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beekiwles

Tarafsız değilim. Ermeni hükümetinin kaybetmesini, bu kan ve tezgah kokan oyunlarının pahalıya patlamasını, yaptığı soykırımın bedelini ödemesini istiyorum. ... Devamını Gör

Burak B.

Ben neden bu mevzuları Rusyanın dikkat dağıtma taktiği gibi görüyorum. Konu hakkında detaylı bilgisi olan varsa beni düzeltsin. Çünkü zamanlama biraz uyuyor.

Pasif Kullanıcı

Türkiye için Ermenistan a girip diğer yandan çıkmak tahminen 1-2 ayı almaz diye düşünüyorum, bu daly*raklar Azerbaycan ı bu şekilde rahatsız ederek neyi amaç... Devamını Gör

yavuz

abd ve israil azerbaycanı destekliyor,rusya ermenistanı ama Türkiyenin doğu kapısının boşalıp azerbaycanla bütünleşme ihtimalinden dolayı ermenistanı da yedi... Devamını Gör