Görüş Bildir
Haberler
Ayrılığın Hemen Ardından Eski Sevgilinizle Karşılaştığınızda Nasıl Davranmalısınız?

Ayrılığın Hemen Ardından Eski Sevgilinizle Karşılaştığınızda Nasıl Davranmalısınız?

Rinascita
09.01.2018 - 12:27

Eski sevgilinizle karşılaştığınız zaman sakin kalmaya veya havalı, umursamaz görünmeye çalışmak anlık bir karara bağlıdır. Bazen de bunların ikisi de olmaz, eliniz ayağınız birbirine dolaşır. Ne yapacağınızı bilemezsiniz. Böyle durumlarda derin bir nefes alıp, süreci çok daha rahat atlatabilmeniz için gerekenleri Elite Daily'den derledik.

Kaynak: https://www.elitedaily.com/p/when-you...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kolları sıvayın ve hemen bir plan yapın.

Her olasılığı elbette kontrol edemezsiniz. Ama iyi bir plan eski sevgilinizle karşılaşma anınız için gereken öz güvene sahip olmanızı sağlar. Öz güven çok önemli! Nasıl gitmesini istediğinizi kafanızda resmedin. Karşınızdaki kişinin nasıl davranacağının garantisi yoktur ama isterseniz nasıl karşılık vereceğinizi detaylı bir şekilde planlayabilirsiniz. Nasıl davranırlarsa davransınlar, planınızda geride durabilirsiniz.

Panik olmaya başladığınız zaman derin ve istikrarlı nefesler almaya çalışın.

Sinirlerinizin gerçekten bozulduğu noktalar olabilir. Özellikle ayrılık henüz çok yeniyse ve eski sevgilinizi o zamandan beri ilk kez görüyorsanız; veya şu an hayatlarında başka biri varsa çok daha zor hale gelir. Böyle zamanlarda temel kurala dönmelisiniz. Derin, sakinleştirici bir nefes alın. Sakinleşene kadar da istikrarlı biçimde bunu yapmaya devam edin. Öz güveninizin temelini oluşturan oyun planına geri dönün hemen!

Pozitif, neşeli ve rahat olmaya çalışın.

İçinizde az da olsa geçmişe dönmek ve barışmayı isteyen bir kısım olabilir. Kötü plan arkadaşlar! Aklınızı karman çorman bir hale getirecek duygu döngüsünden kaçınmak istiyorsanız pozitif, rahat ve neşeli görünmelisiniz. Bir aile dostunuzla konuşur gibi konuşun. Kibar ve pozitif olun, ama aşırıya kaçmayın.

Hemen size yardımcı olacak yakın arkadaşlarınızla iletişime geçin.

Eski sevgiliyle karşılaşma durumu yarı planlı ise, karşılaşma anından önce yakın arkadaşlarınızla iletişime geçin. Onlardan yardım isteyin. Nasıl sakinleşeceğinizi bilen, özgüveninizi arttıran, gerektiğinde sizi sözel olarak da destekleyen birini seçin. Böyle zamanlarda olması gerekenden daha da abartılması gerekebilir.

Kontrolü kaybettiğiniz zamanlarda bile direnmeyi bilin.

Eğer gerçekten kontrolünüzü kaybettiyseniz, biraz sıvı takviyesine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir kadeh şarap sizin için rahatlatıcı olabilir: Ama dozunu kaçırmaya başladığınız anda her bir kadeh sizi daha da dibe çeker. Bu durumunuzu gören eski sevgili de sizin hala bir şeyler hissettiğinizi anlayabilir. Onlara bu hazzı yaşatmayın, kendinize de karşılaşmadan evvel duygusal ve fiziksel sarhoşluk yaşatmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çıkış stratejileriniz olsun.

Son olarak da çıkış stratejilerini planlamayı ihmal etmeyin. En başta rahat davranmak üzerine kurduğunuz plan kadar, kendinizi bu durumdan rahatlıkla kurtarmak da önemlidir. Konuşmayı nasıl sonlandıracağınızı bilmek size güç verir. Ayrıca konuşmanın ortasında kendinizi kaybetmeye başlarsanız da sizi durumdan kurtarabilir. Her zaman rahat olmaya çalışın. Onunla karşılaşmak güzel bir tesadüf olmuş ve hayatınızda her şey yolundaymış gibi davranın.

Unutmayın!

Eski sevgiliyle karşılaşmak kötü olabilir. Ama hayatınızın kontrolü sizin elinizde. Dolayısıyla burada patron olduğunuzu siz de karşınızdaki de bilmeli.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
9
5
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın