Görüş Bildir
Haberler
Ayı Saldırısı mı? Köyde Parçalanmış Kadın Cesedi Bulundu

Ayı Saldırısı mı? Köyde Parçalanmış Kadın Cesedi Bulundu

Kütahya’da bir köyde, vücudunda pençe ve diş izlerini bulunan bir kadın cesedi bulundu. Talihsiz kadının ayı saldırısında öldüğü tahmin ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vahşi hayvan saldırısı

Vahşi hayvan saldırısı

Hastane morgundan alınarak merkeze bağlı Sekiören köyündeki evinin önüne getirilen Emine Akçay’ın cenazesi, helallik alınmasının ardından köy meydanına götürüldü.

Cenaze, kadının ailesi, yakınları ve köylülerin katılımıyla öğle vakti İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın kıldırdığı namazın ardından köy mezarlığında defnedildi.

Bu arada, otopside, Akçay’ın ölümünün vahşi hayvan saldırısından kaynaklandığı belirlendi. Cesette pençe ve diş izlerine rastlanmasından dolayı Akçay’a saldıran hayvanın ayı olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

Benzer bir olayın yaşanmaması için bölgede güvenlik tedbirleri artırıldı.

Büyük bölümü parçalanmış

Büyük bölümü parçalanmış

Sekiören köyünde dün, sokakta bir kişiye ait ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edilmişti. Gelen ekiplerin incelemesinde, büyük bölümü parçalanmış cesedin, yakındaki bir evde yaşayan Emine Akçay’a (68) ait olduğu anlaşılmıştı. Kadının cansız bedeni, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürülmüştü.

Köye gelen Kütahya Belediyesi ekipleri, cesedin yakınındaki 6 sahipsiz köpeği uyuşturucu iğne ile bayıltarak barınağa götürdü. Ekipler, kadının sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu mu yoksa başka bir nedenle mi öldüğüne ilişkin araştırmalarını sürdürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
9
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeynep Güvenç

Ne acı çekerek, ne korkunç ölüm yaşamış teyzem. Ah teyzem ya.