Görüş Bildir
Haberler
Aydan Kanatlı Kimdir, Nereli, Ne İş Yapıyor? Aydan Kanatlı'nın Hayatı ve Kariyeri

Aydan Kanatlı Kimdir, Nereli, Ne İş Yapıyor? Aydan Kanatlı'nın Hayatı ve Kariyeri

Elif
20.06.2023 - 21:43 Son Güncelleme: 13.07.2023 - 23:39

Eti Şirketler Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Firuz Kanatlı'nın kızı Aydan Kanatlı, son günlerde gündemden düşmeyen isimlerden biri. Eti Şirketler Grubu'nun yönetim kurulu üyesi olan Kanatlı'nın aynı zamanda Türkçe pop albümleri de bulunuyor. Bir dönem ciddi sağlık problemleri yaşayan iş insanının hayatı ve kariyeri ise araştırılmaya başlandı. Peki Aydan Kanatlı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Aydan Kanatlı'nın hayatı ve biyografisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aydan Kanatlı Kimdir?

Aydan Kanatlı Kimdir?

Aslen Eskişehirli olan Aydan Kanatlı, Eti Şirketler Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı olan Firuz Kanatlı'nın kızıdır. Annesinin ismi Gülay Kanatlı olan Aydan Kanatlı'nın Gülden ve Firuzhan adında iki kardeşi bulunmaktadır.

Aydan Kanatlı'nın Eğitimi ve Kariyeri

Aydan Kanatlı'nın Eğitimi ve Kariyeri

Aydan Kanatlı, ilköğretim ve lise eğitiminin ardından üniversitede İşletme Yönetim Organizasyon okudu. Üniversiteden sonra aile şirketi olan Eti Şirketler Grubu'nda çalışmaya başladı. 1994 yılında çalışmaya başlayan Kanatlı, burada Ar-Ge Müdürü, Ür- Ge Koordinatörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak bulundu.

Aydan Kanatlı, 2006 yılında Eti'nin Yönetim Kurulu Üyeliği'ne geldi. Ardından psikoloji alanında eğitimler alan ve kendini geliştiren Kanatlı, 2013 yılında Eskişehir'de Kişisel ve Kurumsal Gelişim Merkezini kurdu. 2017 yılından beri Kişisel ve Kurumsal Gelişim Merkezi'nin müdürü olarak görev alıyor. Ayrıca halen daha Eti Şirketler Grubu'nun yönetim kurulu üyelerinden biri.

Aydan Kanatlı, geçtiğimiz aylarda Ozan Çolakoğlu ile bir albüm çıkardı. Albüm gelirleri ise Türkiye Omuriliği Felçlileri Derneği'ne bağışlanacak.

Aydan Kanatlı Evli mi Çocuğu Var mı?

Aydan Kanatlı Evli mi Çocuğu Var mı?

Aydan Kanatlı'nın Kanat, Bulut ve Doruk adında üç oğlu bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın