Görüş Bildir
Haberler
AYASOFYA'DA ÇIPLAK RESİM PAYLAŞAN MARİSA PAPEN TEPKİ TOPLADI

AYASOFYA'DA ÇIPLAK RESİM PAYLAŞAN MARİSA PAPEN TEPKİ TOPLADI

Marisa papen ayasofya tesedtür ile girmiş daha sonra eteğini kaldırıp çıplak bir resim çeken.

MARİSA PAPEN KİMDİR

Aslen belçikalı olan model marisa papen Ayasofya onun ilk vukatı değil. İlk ınstagram hesabını açtığında ilk paylaştığı resim ile hesabı hemen askıya alındı. Daha sonra mısır tapınaklarında çırıl çıplak resimleri çekilince mısır polisi tarafından tutuklandı. Belçika’da profosyonel model’lik ve manken’lik yapmakta. Sık sık davranışları ile tepki toplayan marisa papen. Bir çok ülkede hakkında açılmış davalar var.

Marisa papen kendini vahşi ve özgür bir kalbe sahip birisi olarak tanımlıyor. Belçika da doğup büyüdü. 30 Nisan 1992 doğumlu model sansasyonel bir imaja sahip. Çıplaklık onun için özgürlük anlamı taşımakta olduğunu belirtiyor.  2016 yılında denizlerde kirliliğe dikkat çekmek için kendi resimlerinden oluşan çıplak pozlarından bir takvim yaptı.

Marisa Papen 1.73 cm boyu ve kum saatine benzeyen kıvrımlı bir vucuda sahip. Kilosu 55 olan manken model marisa fizik ölçüleri 33 – 27 – 34 dür. Etnik kökeni Valonlar. Hiristiyan boğa burcu olan marisa papen daha çok adından söz etirecek gibi. Ayasofya da çektirfiği çıplak poz için

Kaynak: https://www.mankenkiz.com/2018/10/31/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın