Görüş Bildir
Haberler
Ayakta Duruş Şekline Göre Karakter Analizi Yapıyoruz!

Ayakta Duruş Şekline Göre Karakter Analizi Yapıyoruz!

Ayakta duruş şeklinin aslında karakterinin en derin özelliklerini açığa çıkardığını biliyor musun? 

Haydi bize duruş şeklini söyle, biz de sana seni anlatalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin duruş şeklin bunlardan hangisi?

Senin duruş şeklin bunlardan hangisi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen saygılı, uyumlu ve mütevazı bir insansın!

Genel olarak baktığında bacaklarının birbirine paralel durduğunu görüyorsan, senin en büyük kişilik özelliğin itaatkar, saygılı ve uzlaşmacı olman. Sen kendini öne çıkarmaktan pek de hoşlanmayan bir insansın. Başkalarının liderliğini takip etmeye, grup çalışması yapmaya daha yatkın olabilirsin. Ancak bütün bunlar senin özgüveninin düşük olduğu anlamına gelmez. Aksine, sen kendine güvenen bir insansın. Sadece bütün dikkatleri üzerine çekmeyi sevmezsin. Sana verilen sorumluluklarını zamanında ve en layığıyla yerine getirirsin. Otoritelerle pek sorun yaşamazsın, tabii kendi fikirlerine ters düşmedikleri müddetçe. Sen, toplumda düzen olmasını seven, insanların sorumlulukları olması gerektiğini savunan bir insansın. 

Sen, tartışmalardan uzak kalmayı tercih edersin. Deyim yerindeyse ağzının tadını kaçıracak olaylara burnunu sokmazsın. Bir sorunu ise en doğru şekilde çözmeye çalışırsın. Kelimelerini dikkatli seçer, kişisel duygularını işlerine karıştırmazsın. Bu sebeple sen işlerinde oldukça başarılısın!

Sen özgüvenli, otoriter ve açık bir insansın!

Genel olarak baktığında bacaklarının bir omuz genişliğinde açık durduğunu görüyorsan, senin en büyük kişilik özelliklerinin özgüvenli, otoriter ve açık olmak olduğunu söyleyebiliriz. Sen düşüncelerini özgürce ifade edebilen, sorumluluk almaktan çekinmeyen, karar verme konusunda hızlı aksiyon alabilen bir insansın. Sen hayata, hayatındaki insanlara meydan okumaya hazır bir insansın. Açık ve ulaşılabilir kimliğin sayesinde kendini de koruma altına almışsın aynı zamanda. Senin auranın öyle herkes tarafından aşılamayan bir havası var. Sen, hem oldukça güçlü hem de bu gücünü iyi kullanan bir insansın. Heybetli, ihtişamlı bir görünüme sahipsin.

İlişkilerinde ise sıklıkla baskın ve kontrolcü olan tarafsın. Ancak savunmasız veya zayıf görünmekten hoşlanmazsın. Doğal bir görünüm sergilemeye çalışırsın. Bunu engelleyen insanlardan ise uzak durmayı tercih edersin.

Sen ilgi çekici, açık fikirli ve dışa dönük bir insansın.

Genel olarak baktığında bir bacağının önde durduğunu görüyorsan senin yeni maceralara açık olduğunu söylemek yanlış olmaz. Sen konfor alanının dışında olsa bile yeni şeyler denemekten korkmazsın. Sık sık seyahate çıkan, spora giden, hayatı dolu dolu yaşamaya çalışan bir insansın. Sen meraklısın bir kere. Araştırmaya, öğrenmeye değer verirsin. Senin hayatının her alanında bir hareket vardır mutlaka. İlişkilerinden tut da kariyerine, sen her zaman heyecan ararsın. Sen aynı zamanda oldukça yaratıcısın. Dünyaya farklı açılardan bakarsın. Sorunlara yeni çözümler getirir, kimsenin söylemediği şeyleri söylemeye cesaret edersin. Senin müzik, edebiyat, sanat gibi alanlarla uğraşıyor olma ihtimalin bir hayli yüksek. 

Senin bütün bu özelliklerin başka insanları da daha iyi anlamana yardımcı olur. İnsanlara yardım etmeyi sever, özellikle psikoloji alanına ilgi duyarsın. Sen oldukça iyimsersin ayrıca. Hayata olumlu bir bakış açın var. Dolayısıyla sen oldukça açık fikirli, dışa dönük ve diğer insanlar için de ilgi çekici bir insansın!

Sen içine kapanık, sakin ve savunmacı bir insansın!

Genel olarak baktığında bacak bacak üstüne attığını görüyorsan, senin en büyük özelliklerin içine kapanık, sakin ve savunmacı olman. Sen duygularını ve düşüncelerini rahatça paylaşabilen, konuşma başlatabilen bir insan değilsin. Sen daha çok kendinle zaman geçirmeyi sever, yalnızca çok yakın olduğun insanlara sırlarını açarsın. Sen aslında bu özelliğin ile kendini koruma altına alıyorsun. Bu özelliğin, senin özgüvensiz olduğun anlamına gelmiyor elbette. Sen yalnızca kendini korumak, başkalarının 'önemsiz' fikirleriyle hayatına yön vermek istemiyorsun. Bazı insanlar seni vurdumduymaz olarak tanımlıyor olabilir. Aslında sen oldukça duygusal bir insansın. Yalnızca duygularını ifade etmekte zorlandığın için, insanlar senin de bir kalbin olduğunu unutuyor!

Sen hayatına bir insan alacağın zaman ince eleyip sık dokuyan birisisin. Her önüne gelen senin kalbine giremez bir kere. Bu yüzden senin hayatında az ama öz insan vardır. Ayrıca sen yeni veya alışılmadık durumlarda kendini pek rahat hissetmezsin. Konfor alanını terk etmek senin için oldukça zor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
44
18
13
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nevertheless1010

Sen saygılı, uyumlu ve mütevazı bir insansın! Senin en büyük kişilik özelliğin itaatkar, saygılı ve uzlaşmacı olman. Sen kendini öne çıkarmaktan pek de hoşla... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Örnek gösterilen komşu çocuğu 😂

KumdanKum

Sen ilgi çekici, açık fikirli ve dışa dönük bir insansın.🧚‍♀️

ömer

Sabit duramıyorum saniyeler içinde hepsine geçiyorum hepsi seçeneği yok mu ? 🤔🤔