Görüş Bildir
Haberler
Avuç İçi Çizgilerine Göre Karakter Analizi Yapıyoruz!

etiket Avuç İçi Çizgilerine Göre Karakter Analizi Yapıyoruz!

Avuç içi çizgilerin senin karakterin hakkında birçok şey söylüyor. Eğer sen de merak ediyorsan buyur gel... 😌

O zaman şimdi testi çözün ve öğrenin! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin avuç içi çizgilerin bunlardan hangisine benziyor?

Duygusal ve yaratıcı bir karakter özelliğine sahipsin!

Bu avuç içi çizgilerine sahip insanların oldukça çekici olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz. Bu çekici özelliği onu oldukça seksi yapıyor da diyebiliriz. İnsanların kesinlikle dikkat etmesi gereken bir karakter özelliğine sahiptirler. Çünkü liderlik ruhuna sahip olmasalar bile insanları kolay bir şekilde etkisi altına alabilirler. Hem çok gizemli hem de çok özgüvenli kişilik özelliklerine sahiptirler. Tüm bunların yanında oldukça da yaratıcıdırlar. Basitlikten ve sadelikten hiçbir şekilde hoşlanmazlar. Hep yeni ve yaratıcı fikirler onlardan çıkar. İş hayatında da çözüm odaklı olduklarından dolayı krizi çok çabuk çözebilirler. Sakin ve düşünceli insanlardır. Düşünmeden asla konuşmazlar. Her şeyin mantıklı açıklamasını bilmek isterler. Akıllarına yatmayan bir şey hakkında konuşmazlar. İlişkilerinde de her zaman nasıl davranacağını bilen kişilerdir. Sözlerini kırmadan, incitmeden kurarlar. Bu yüzden de çok sevilirler. Aşk hayatında da mantıkla değil genelde duygularıyla hareket ederler. Genelde kendilerini karşısındaki kişilere teslim ederler. Partnerlerinin mutluluğu her zaman çok daha önemlidir. Bundan dolayı aşk konusunda oldukça hassaslardır.

Yenilikçi ve baskın bir karaktere sahipsin!

Bu avuç içi çizgilerine sahip olduğun için çok şanslısın! Çünkü bu insanlar istediği karaktere bürünebilirler. İster iyi ister kötü olsun. Bunu kendisi belirler. Genelde egolu insanlar olarak görülürler. Yeniliğe her zaman açıktırlar. İnsanları etkileme gücü oldukça fazladır. O yüzden tercih ettiği karaktere göre de ne şekilde davranacağını çok iyi bilir. Çünkü insanları olduğu gibi etkisi altına alma gibi özel bir güce sahiptir diyebiliriz. Modern yaşamayı seven insanlardır. Genelde mutlu olmayı amaçlar ve hayatını ona göre düzene sokarlar. Okumayı, müziği çok severler. Tüm bunlarla birlikte sanata olan düşkünlüğünü zaten anlayabiliyoruz. Sanat ruhlu insanlardır. Duyguya önem verirler. Keşfetmeyi, öğrenmeyi çok severler. Ve hep güler yüzlülerdir. Özgür bir ruha sahiptir. Baskı altında olmaktan, birinin onu yönetmeye  çalışmasından hiçbir şekilde hoşlanmazlar. İlişkilerinde her zaman mesafeyi korurlar. Belli bir çizgileri vardır. O yüzden o istemediği sürece kimse sınırlarını aşamaz. Aşk hayatında da baskın olurlar. Her zaman kendi duygu ve düşünceleri ön plandadır. Kendilerini başkalarına göre değil kendi isteklerine göre yönetirler. Aşkta güvene çok fazla önem verirler. O yüzden güvenmedikleri veya bir şey hissetmedikleri kişilere asla yanaşmazlar. O yüzden hayatlarında çok az kişi vardır. Kendi sınırlarını kendisi belirler. Ve böyle çok mutludurlar.

Sevimli ve duygularını içinde yaşayan bir karaktere sahipsin!

Bu avuç içi çizgilerine sahip insanların oldukça sevimli olduğunu söylemeliyiz. Çünkü o kadar arkadaş canlısı ve sıcak kanlı insanlardır ki sevilmemeleri mümkün değildir. Tüm bu sevimli oluşunun yanında da baya ağır başlı insanlardır. Üslupları oldukça saygıdeğerdir. İnsanlara olan bu saygısı ve kibarlığı sayesinde çok sevilirler. Ağır başlılığını her zaman korurlar. Dış görünüş bakımından oldukça soğuk gözükseler de insanlarla sohbet etmeye başladığında hiçte öyle bir insan olmadığını anlayabilirler. Ve sevdiği insana gereğinden fazla sahip çıkarlar. Çok fazla konuşmaz, az ve öz konuşur. Duygularını genelde kendi içinde yaşar. İlişkilerinde sadakata çok fazla önem verir. Çünkü kendisi öyledir ve karşısındaki insandan da bunu bekler. Fazla detaycıdır  ve olayları en ince ayrıntısına kadar didikler. Çalışkan insanlardır ve bir şeylerle oyalanmayı severler. Boş kalmak onlara göre değildir. Her zaman uğraşacak bir şeyleri olmalıdır. Yoksa kendilerini gerçekten kötü hissederler. Aşk konusunda da biraz başarısız olduğunu söylemeliyiz. Çünkü duygularını açıkca dile getiremediklerinden dolayı arada bir iletişim sorunu olabiliyor. O yüzden aşk konusunda bahtsız olduklarını tekrar söylemeliyiz. Bu karaktere sahip insanların partneri daima açık sözlü olmalıdır. Çünkü bu karaktere sahip insanları anlamalı ve duygularını dile getirmeli ki aradaki bağ çözülsün.

Merhametli ve adaletli bir karaktere sahipsin!

Bu avuç içi çizgilerine sahip insanlar tam bir iyilik meleğidir! İnsanlara yardım etmekten onları güldürmekten başka istekleri yoktur. İçlerinde büyük bir iyilik barındırırlar. Merhamet sahibi insanlardır. Ve aynı zamanda adalet konusunda oldukça hassaslardır. Adaletsizliğe tahammülleri yoktur. Bu yüzden herkese eşit davranmaya çalışır. Aslında istediği karaktere bürünebilirler. Ama bu karaktere sahip insanlar her zaman iyiliği tercih ederler. Ona göre davranırlar. Tüm bunların yanında gizemli de bir yapısı vardır. Tam olarak anlayamazsın ve çözemezsin. Onu önemli yapan özelliği de budur. İnsanlara kendini açmaz, insanlar kendini ona açar. Bu yüzden çok sevilen ve değer verilen insanlardır. İlişkilerinde de çok duygusal bir yapıya sahiptir. Ama bunu hiçbir zaman karşı tarafa yansıtmaz. Baskın olmayı sever ve ona göre çizer yolunu. Karakteri açısından oldukça zor bir yapıya sahip olan bu insanlar her ne olursa olsun çok şanslılardır. Aşk konusunda da oldukça zor bir karaktere sahiptir. Aslında içindeki duygularla yaptıkları çok çelişir. O da bunun farkındadır ama yapısı gereği karşı tarafa kendilerini tam anlamıyla açmazlar. O yüzden de anlaşılması zor insanlardır. Ama karşı tarafa zamanı geldiğinde duygularını yansıtırlar. Ve karşı taraf onun içindekileri öğrendiği zaman gerçekten çok mutlu olurlar. Kısacası duygularını belli etmeleri biraz zaman alabilir.

Sabırlı, kararlı ve duygusal bir karaktere sahipsin!

Bu avuç içi çizgilerine sahip insanların doğuştan gelen liderlik özellikleri vardır. Bu çizgilere sahip insanlar genelde insanlar üzerinde daha fazla etkin olurlar. Onlar doğuştan gelen bu özelliği sayesinde hem iş hem de özel hayatlarında inanılmaz başarıları yakalayabilirler. Bir konuda çok fazla odaklanabilir ve başarıya ulaşabilir. Genelde spor aktivitelerinde oldukça iyidir. Çünkü sabırlı ve kararlı bir karaktere sahiptir.  Aslında bu özellikleri onun bize mükemmeliyetçi bir yapıya sahip olduğunu da gösterir. Her şeyin en iyisine ve güzeline sahip olmak isterler. Bunun için de ellerinden geleni ardına koymazlar. Oldukça disiplinli bir yapıları vardır. Bunu her şekilde korumasını bilir. Aslında oldukça da duygusal bir yapıya sahiptirler. Bunu dışarıya çok  yansıtmazlar. Kendi içlerinde yaşarlar genelde. Çünkü insanların onun hakkında düşüncelerine oldukça önem verirler. Ve fazlasıyla takıntılı olabilirler. O yüzden hayatını her anlamda dengeli yaşamayı severler. Aşk  hayatları çok güzeldir. Çünkü duygulara çok önem veren ve bunu çekinmeden dile getiren insanlardır. Bu karakterdeki insanların aşk konusunda epey şanslı olduğunu söylemek gerekir. Karşısındaki kişiye güvenmekten korkmaz ve atacağı adımları iyi bilirler.

Başarılı ve sadık bir karaktere sahipsin!

Çok canlı ve tutku dolu insanlardır. Bir iş yapacakları zaman yüzde yüz kendilerini vermeleri gerekir. Aksi takdirde başarısız olabilirler. Bir işi severek isteyerek ruhunu katarak yapmak en önem verdiği şeylerdendir. Çok hırslı ve rekabetçi insanlardır. Hırsları uğruna her şeyi yapabilen bir özelliğe sahiptirler. Tek gayeleri başarılı olmaktır. Dış görünüş bakımından da biraz ketum dururlar. Öyle kolay kolay kimseyle sohbet etmezler. Ve karşılarındaki insana da kolay güvenmezler. Bu nedenle de içini açan tipler değillerdir. Aşk hayatında çok başarılı değillerdir. Çünkü çok fazla güven sorunu yaşıyorlardır. Bu da ilişkilerine oldukça fazla yansır. Ama tüm bunların yanında fazlasıyla sadık insanlardır. Karşısındaki insana değer verir. Duygularını içten içe yaşar. Özünde iyi insanlardır ve güvenilirdir. Sorumluluklarını yerine getirirler. Tartışmacı bir özelliğe sahiptirler.

Özgür ve farklı bir karaktere sahipsin!

Bu avuç içine sahip insanlar her zaman için farklı bir karaktere sahiptir. Bu el çizgilerine sahip insanlar tam özgürlükçü bir ruha sahiptir. Hiçbir zaman tek bir kalıba bağlı olarak yaşayamaz. Sürekli hayatında değişim ister. Eğlenmeyi çok sever. Daima birden fazla arkadaş ortamına sahiptir. Çünkü sosyal yaşantısı bakımından oldukça aktif bir insandır. Sürekli farklı şeyler öğrenmek, kendini keşfetmek ister. Genel olarak hayatını rastgele yaşar. Öyle plan ve programı olmaz. Duygusal olarak çok dengeli olduğunu söyleyemeyiz. Sürekli değişim içerisinde olduğundan tam olarak ne hissettiğini bilmez. Bu karmaşa onun içsel dünyasını oldukça zorlar. Genelde işin içerisinden çıkamaz. Hayatı sorgulaması kendini keşfetmeye çalışması aslında bundandır. Felsefeyi severler. Öğrendiklerini insanlara anlatmayı da severler. Bu yüzden konuşacak  çok şeyleri vardır. Aşk konusunda da sürekli duygu değişimine kapıldıklarından dolayı ilişkileri oturmaz. Çünkü karşısındaki kişiye o güveni vermezler. Partneri bu duygu değişikliğinin içinde yıpranır gider. Bunu çok sonrasında fark eder.

Hem zeki hem de çekici bir karaktere sahipsin!

Bu avuç içi çizgilerine sahip insanlar oldukça dikkat çekicidir. Çünkü hem çok farklı bir dış görünüşe hem de farklı bir karaktere sahiptir. Dikkat çekmeyi çok seven tiplerdir. Bulunduğu ortamda tüm dikkatler onda olmalıdır. Yoksa buna üzülebilirler. Her zaman sevmeyi ve sevilmeyi isterler.. Çok fazla merhametli insanlardır. Bu özellikleri yüzünden çok fazla kırılabilirler. Çünkü insanlara gereğinden fazla değer veriyorlardır. Soğuk ve egolu görünüşünün altında çok tatlı bir insan yatar. Farklılığı, yaratıcılığı çok severler. Bu yüzden de her zaman ince işlerin insanıdır. Çok küçük bir detay bile tüm her şeyi değiştirir. Aşk hayatında oldukça başarılıdırlar. Çünkü sevmek sevilmek onların işidir. Bunu çok güzel hissettirirler ve güven verirler. İş hayatında da kıvrak zekası ile tüm olayları istediği gibi çözer ve yönetirler.

Kültürlü ve konuşkan bir karaktere sahipsin!

Bu avuç içi çizgilerine sahip insanlar genel kültürü çok iyi olan insanlardır. O yüzden etrafındaki insanlar sürekli bir şeyleri onaylatmak için soru sorarlar. Sen gerçekten her şeyi bilen bir insan karakterine sahipsin. Eğer ortamda biri soru sorarsa bunu cevaplayan daima sen olursun. Direk insanları bilgilendirmeyi, onlara bir şeyler anlatmaya bayılırsın. Aşk konusunda da çok iyisin. Ağzın çok iyi laf yapar. Karşındakini nasıl etkileyeceğini çok iyi bilirsin. Senden etkilenmeyen biri olamaz herhalde. Bunu sen de çok iyi biliyorsun.Zaten konuşmayı çok seven bir insan olduğundan dolayı bunlar sana çok kolay geliyor. Kültürel yönün çok yüksek. Zaten bundan dolayı da birçok konuya hakimsin. Seninle muhabbet eden insan hiç ama hiç sıkılmaz. Konuştukça konuşası gelir. Çünkü o kadar tatlı bir muhabbettin var ki insanın dinledikçe dinleyesi geliyor. Sen hep konuş, biz dinleyelim mesela. Bunun yanında gezmeyi, eğlenmeyi çok seviyorsun. Boş durmaktan hiç hoşlanmayan bir yapın var.

Rahat ve konuşken bir karaktere sahipsin!

Bu avuç içi çizgilerine sahip insanlar genelde konuşmayı çok severler. Sürekli insanlarla muhabbet ederler. Ve gerçekten kaliteli konular hakkında muhabbet ederler.Ve bir o kadar da rahat bir yapıya sahipler. Sen de o kadar rahat bir insansın ki etrafındaki herkes bu rahatlığına hayret edebiliyorlar. Nasıl oluyor da bu kadar rahat olabiliyorsun bazen sen bile anlamıyorsun. Hiçbir şeye stres yapmayan bir yapın var. Bir şey olsa bile nasıl olsa halledilir moduyla hareket ediyorsun. Rahatlık resmen senin yaşam stilin haline dönüşmüş. Stres olmaya gelemiyorsun resmen. Sen rahat olduğun zaman çok mutlu ver huzurlu oluyorsun. Baskı altında olduğunu hissettiğin an sen istesen de hiçbir şey yapamıyorsun. Bunu yanında etrafında hep tanıdığın insanlar olur. Fazla tanımadığın kişilerle birlikte olmayı sevmezsin. Kendini diğer insanlardan daha özel hissedersin. Gerçekten de öyle bir insansın. Senin yaptığın işleri diğer insanlar stres altında yaparken sen yata yata halledebiliyorsun. He bu arada insanları sürekli inceleyen bir yanında yok değil. Öyle sinsi sinsi insanları izlemeyi seversin. Aşk hayatında da rahat davranırlar. Karşı tarafı sıkmayı veya kısıtlamayı çok sevmezler. Çünkü kendilerinin de kısıtlanmasını istemiyorlar. O yüzden aşk hayatları da oldukça başarılıdır.

İçine kapanık bir karaktere sahipsin!

Bu avuç içi çizgilerine sahip insanlar genelde içine kapanık olurlar. Hiç kimseye içindekini belli etmez. Ne düşündüğünü genelde kimse anlayamaz. Hatta anlam veremez.  Duygularını daima içinde saklar. Çünkü insanlara belli edip kendileri hakkında kötü şeyler düşünmelerini istemiyor. Daima güçlü ve gizemli olmayı tercih ediyor. Böylece istemediği insanlar onlara kolay kolay yaklaşamaz. Çok konuşmazlar ama iyi bir dinleyicidir. Etrafındaki insanlar genelde sırlarını onlara anlatırlar. Daima güvenirler ama onlar hiçbir zaman sırrını vermekten yana değildir. İnsanlar bu karakterde olanları çok sever ama onlar genelde çok sevmezler. Evet, herkesle çok iyi anlaşırlar ama içten içe yakınlık kurduğu sadece iki kişi filandır. Tanımadıkları insanlar onlar hakkında ne kadar ketum bir insan diyebilir. Öyle olmasa da dışarıdan öyle gözüktüklerini söylemeliyiz. Aşk hayatları da biraz sıkıntılıdır. Genelde kendilerini net bir şekilde ifade edememelerinden kaynaklanır. O yüzden aşktan yana çok ümitleri de yoktur.

Sosyal ve neşeli bir karaktere sahipsin!

Bu avuç içi çizgilerine sahip insanlar genelde kalabalık ortamları çok severler. Sen de sosyal ortamlarda kendi tabularını yıkmış bir karaktere sahipsin. Eğer bir yerde etkinlik varsa sen direk oradasın. Resmen insanların neşe kaynağısın. Eğer sen olmazsan gerçekten eğlenemez ve bulundukları ortamda mutlu olamazlar. Sen bu hayatı seviyorsun. Sosyal ortamlarda bulunmak, farklı insanlarla tanışmak seni gerçekten çok iyi hissettiriyor. Daima kendin ile barışık ve etrafa karşı daima olumlu bir tavır sergiliyorsun. Senin bu pozitif oluşuna insanlar bayılıyor. Hele bir gülüşün var ki insanlar seni sevmesin de ne yapsın?  Ortamdaki herhangi birini kendine rakip olarak görmüyorsun. O kadar sempatik ve daima arkadaş canlısı bir insansın ki insanlar seni tanımak için can atıyor. Aşk hayatında da oldukça başarılısın. Karşındaki kişiyi çok iyi anlayıp ona göre davranabiliyorsun. Anlayışlı bir karaktere sahipsin. Bunu karşındaki insana da hissettiriyorsun ve güvenini kazanmayı başarıyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
544
157
148
59
40
34
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Açelya Demir

Çıkan Sonuç: Rahat Ve Konuşkan Birisisin! Birisi:Merhaba,Adınız Nedir? Ben:Öhğğ Şu An Çok Huzursuzum Cevap Vermiyom

Betül Koz

Özgür ve farklı bir karaktere sahipsin!

Pasif Kullanıcı

Rahat ve konuşken bir karaktere sahipsin! Bu avuç içi çizgilerine sahip insanlar genelde konuşmayı çok severler. Sürekli insanlarla muhabbet ederler. Ve gerç... Devamını Gör