Görüş Bildir
Haberler
Avrupa Ligi'nde Gecenin Sonuçları

Avrupa Ligi'nde Gecenin Sonuçları

Fatih
24.04.2015 - 00:19

Fiorentina 2 - 0 Dinamo Kiev

Fiorentina 2 - 0 Dinamo Kiev

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Artemio Franchi'de konuk ettiği Dinamo Kiev'i 2-0'la geçen Fiorentina adını yarı finale yazdırdı.

İlk maçtaki 1-1'lik skor avantajının ardından sahasında konuk ettiği Ukranya temsilcisini tek golle geçen Fiorentina'ya galibiyeti getiren goller 43. dakikada İspanyol futbolcu Joaquin'in ortasını iyi değerlendiren Alman yıldız Mario Gomez ve 90+4'te Vargas'tan geldi.

Dinamo Kiev'de ilk maçta muhteşem bir gol kaydeden Jeremain Lens 40. dakkikada çift sarı kartla kırmızı kart görerek takımının maçın büyük bölümünü 10 kişi oynamasına neden oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Napoli 2 - 2 Wolfsburg

Napoli 2 - 2 Wolfsburg

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında San Paolo'da konuk ettiği Wolfsburg ile 2-2 berabere kalan Napoli adını yarı finale yazdırdı.

İlk maçtaki 4-1'lik galibiyetinin ardından büyük bir avantajla çıktığı rövanş karşılaşmasında 50. dakikada Jose Maria Callejon ve 65. dakikada Dries Mertens ile 2-0 öne geçen Benitez'in öğrencileri bu skoru korumayınca 71. dakikada Timm Klose ile farkı bire indiren Alman temsilcisi, 73. dakikada Ivan Perisic ile skora dengeyi getirdi: 2-2

Kalan dakikalarda başka gol olmazken 90 dakika 2-2 sona erdi ve Napoli UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Dnipro 1 - 0 Club Brugge

Dnipro 1 - 0 Club Brugge

UEFA Avrupa Ligi'nde 0-0'ın rövanşında Brugge'ü evinde ağırlayan Ukrayna temsilcisi 1-0 kazanarak yarı finale yükseldi.

İki ekibin de kontrollü oyunu maç boyu sürdü. İlk yarı 0-0 sona ererken, ikinci yarıda ev sahibi ekibin üstün oyunu maçın son bölümünde daha da kendini göstermeye başladı.

Ve dakikalar 82'yi gösterdiğinde Ruslan Rotan'ın asistinde Evgeni Shakhov Ukrayna ekibini 1-0 öne geçirdi. 1-1'lik beraberlikle tur atlayabilecek olan Brugge son 10 dakikada rakip kaleye yığılsa da Dnipro'nun sağlam defansını geçemedi.

Kalan dakikalarda iyi savunmasına devam eden Dnipro 1-0'ı iyi korudu ve yarı finale uzanan taraf oldu.

Zenit 2 - 2 Sevilla

Zenit 2 - 2 Sevilla

UEFA Avrupa Ligi’nde son şampiyon Sevilla ilk maçta 2-1 yendiği Zenit deplasmanında Gameiro’nun golüyle 2-2’yi yakalayarak yarı finale çıktı.

6. dakikada ceza sahasına giren Coke’nin Neto tarafından düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Bacca, Sevilla’yı deplasmanda 1-0 üstünlüğe taşıdı. Kolombiyalı forvet bu sezon resmi maçlarda 22. golünü kaydetti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Zenit 48. dakikada golü buldu. Shatov’un orta şut karışımı vuruşunu kaleci Beto elinden kaçırdı. Boşta kalan topu ağlara gönderen Rondon skora dengeyi getirdi. Hulk'tan harika gol 

Karşılaşmanın 72. dakikasında Hulk’un çok uzaklardan nefis aşırtma vuruşunda top direk ve kaleci Beto’ya çarparak, Sevilla ağlarıyla buluştu. 85. dakikada ise Sevilla'nın ümitlerini Gameiro bitirdi. Vitolo’nun yerden paralel pasında Gameiro yerden sert bir vuruşla durumu 2-2 yaptı ve son şampiyona yarı finali getirdi.

Eurosport & Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0