Görüş Bildir
Haberler
AVM'lerde Koronavirüs Önlemi: Çalışma Saatlerinde Değişikliğe Gidildi

AVM'lerde Koronavirüs Önlemi: Çalışma Saatlerinde Değişikliğe Gidildi

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 'AVM'lerimize kiracılarımızla da görüşerek öğle 12.00 ila akşam 20.00 saatleri arasında geçerli olacak esnek çalışma saati uygulaması için tavsiye kararı alınmıştır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 'Dünyanın ve ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu dönemin farkındayız. Yaşamın da devam ettiğini göz önüne bulundurduğumuzda, Korona virüsten korunma anlamında kamu otoritelerinin uyarıları ve aldığı önlemleri destekliyoruz. Tüm imkanlarımızı kamunun aldığı tedbirleri desteklemek ve AVM'lerin bu süreçte güvenli alanlar olma özelliğinin sürdürülebilirliğini sağlamak için seferber ediyoruz. AVM'ler olarak kamu sağlığını her şeyin önünde tutuyoruz' dedi.

Çalışma saatlerinde değişiklik için tavsiye kararı

Çalışma saatlerinde değişiklik için tavsiye kararı

Hüseyin Altaş, 'AVM'lerimize kiracılarımızla da görüşerek öğle 12.00 ila akşam 20.00 saatleri arasında geçerli olacak esnek çalışma saati uygulaması için tavsiye kararı alınmıştır. Ancak bu tavsiye kararının istihdamı olumsuz etkilememesi için yıllık izinler kullandırılarak bu uygulamanın yapılması önerilmiştir. Bu sayede AVM'lerdeki çalışanlarımız için de birbiriyle temas etmeyen ayrı gruplar oluşturarak; hizmetin hem hijyenik hem de kesintisiz devam etmesini sağlayacağız. Bu uygulama ile AVM çalışanlarımızın sağlığını korumayı hedefliyoruz' şeklinde konuştu.

"Kapalı çocuk oyun alanlarının ve etkinlik alanlarının kapalı tutulmasını tavsiye ediyoruz"

"Kapalı çocuk oyun alanlarının ve etkinlik alanlarının kapalı tutulmasını tavsiye ediyoruz"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm alışveriş merkezlerimizde dezenfektasyon çalışmalarından, çalışanlara maske tedariğine kadar geniş çaplı önlemler alındığının ifade eden Altaş, halkı bilgilendirici videoların AVM'lerdeki ekranlarda ve halka ulaşabilecek tüm mecralarda yer alacağını da vurguladı. Ayrıca AVM'lere daha kontrollü olacağını söyledi.

Altaş, kiracıların da aynı önlemleri için takipçi olacaklarını kaydetti.

Toplumun tüm kesimlerini sakin ama tedbirli olmaya davet eden Altaş, 'Okulların tatil edilmesi ile toplumda oluşan paniğin farkındayız. Biz de bu süre içerisinde geçerli olacak şekilde AVM'lerimizdeki kapalı çocuk oyun alanlarının ve etkinlik alanlarının kapalı tutulmasını tavsiye ediyoruz' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
10
8
7
5
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bendebulamadim

Hayır. Dikkat ederseniz ''tavsiye'' verilmiş. Bundan 1 saat önce avm müdürü ile konuşuldu. İsteyen avm sabah 10 akşam 10 sistemine devam edecek. Siz virüs ön... Devamını Gör

Kayra Crv

yeni bir işsizlik dalgası geliyor hazır olun

doask

koronanın saatle ne ilgisi var anlayamadım ama