Görüş Bildir
Haberler
Avantajlı Yemek Siparişi Nasıl Verilir? Online Sipariş Verirken Dikkat Edebileceğin 8 Tüyo

Avantajlı Yemek Siparişi Nasıl Verilir? Online Sipariş Verirken Dikkat Edebileceğin 8 Tüyo

Begüm
31.03.2023 - 17:43

Eğer online yemek siparişi vermenin püf noktalarını bilmiyorsanız yemeklere bakarken kafanız karışabilir ve ne yiyeceğinize bir türlü karar veremeyebilirsiniz. Bunları hepimiz zaman zaman yaşarız! İşte bu hale düşmemek ve avantajlardan yararlanmak için yemek siparişinde bilinmesi gereken noktaları derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sipariş zamanlamalarına dikkat etmelisin.

Açlık durumuna göre restoranların profillerinde yer alan teslimat sürelerini dikkate alabilirsin. Restoranların tahmini sipariş sürelerine göre ileri zamanlı sipariş gibi opsiyonları kullanarak online alışverişte uzman olduğunu gösterebilirsin.

2. Daha kolay karar verip siparişini oluşturmak için için mutfak kategorilerini filtrelemelisin.

2. Daha kolay karar verip siparişini oluşturmak için için mutfak kategorilerini filtrelemelisin.

Ne yiyeceğine bir türlü karar veremiyorsan ve önünde çok fazla seçenek varsa mutfakları kategoriye ayırarak bu şekilde daha hızlı karar verebilirsin.

3. Siparişi vermeden önce kampanyalar sayfasına göz atmalısın.

İnternetten yemek siparişi verirken karşına sana özel hazırlanmış kampanyalar çıkabilir. Bu kampanyalar bazen sadece seçili yemek veya restoranlarda oluyor. Siparişini oluşturmadan önce bunları kontrol edebilirsin.

4. Müşteri yorumlarına dikkat etmelisin.

Müşteri yorumları hayat kurtarır. Sipariş vermeden önce müşterilerin neye düşük puan verdiğini, neyi çok sevdiğini inceleyerek en doğru yemek siparişini verebilirsin.

5. Daha avantajlı olması için menü seçeneklerine de bakmalısın.

Restoran tarafından oluşturulmuş menüler avantajlı fiyata gelebiliyor, daha uygun fiyatlı bir sipariş oluşturmak istiyorsan menü seçeneklerine de bakmalısın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Restorana özel haftanın ya da günün promosyonlarına bakmalısın.

Uygulamalar özelinde günlük, saatlik veya haftalık olarak promosyonlar oluyor. Sipariş vermeden önce bu promosyonlar arasında olanlara bakarak indirim de kapabilirsin.

7. Sadakat programlarından yararlanmalısın.

7. Sadakat programlarından yararlanmalısın.

Siparişlerini online sistem üzerinden vererek sipariş puanı biriktirebilir ve bu puanlarında sonrasında indirimli veya ücretsiz şekilde sipariş verme hakkı kazanabilirsin. Kullandığın uygulamaya göre sadakat programı değişkenlik gösterse de büyük avantajlardan yararlanabilirsin.

8. Siparişini verirken online ödemeyi değerlendirmelisin.

Online ödemeye özel kampanyalardan faydalanabilmek ve kapıda ödeme ile zaman kaybetmemek için online ödemeyi kullanabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
5
3
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Yalçın

Ya bunu 0,99 iq insan da akıl edebilir galiba. Şu yorumu yazarak bile bu boş yazıya ayırdığım vakti uzatıyorum resmen.

Ayça Terzi

Verdiğin cevaplara göre senin yeteneklerin heykel sanatına daha uygun. Stratejik ve yaratıcı, bu ortamın fiziksel kısıtlamalarıyla çalışmakta herhangi bir so... Devamını Gör