Görüş Bildir
Haberler
AUZEF Sınav Yerleri Açıklandı Mı? AUZEF Ara Sınavları Ne Zaman, AUZEF Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

AUZEF Sınav Yerleri Açıklandı Mı? AUZEF Ara Sınavları Ne Zaman, AUZEF Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

AUZEF (İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi) Güz dönemi ara sınavları için geri sayım başladı, milyonlarca AUZEF öğrencisi sınav giriş belgelerinin yayınlanıp yayınlanmadığını araştırmaya başladı. COVID-19 nedeniyle iki yıldır online sınav sistemi ile gerçekleşiyordu. İki yılın ardından bu yıl sınavlar okullarda yapılacak. Milyonlarca öğrenci sınav yerlerinin açıklanmasını bekliyor. Peki AUZEF  sınav yerleri açıklandı mı? AUZEF ara sınavları ne zaman? AUZEF giriş ve sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencilerinin gündeminde 2021 AUZEF ara sınavları var. Güz dönemi ara sınavlarına sayılı günler kala sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığı merak konusu oldu. Peki AUZEF (İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi) sınav yerleri açıklandı mı? AUZEF ara sınavları ne zaman? AUZEF giriş ve sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte AUZEF sınav yerleri hakkında merak edilenler...

AUZEF Sınav Yerleri Açıklandı Mı?

AUZEF Sınav Yerleri Açıklandı Mı?

Sınav yeri tercihleri 7-12 Ekim 2021 tarihleri arasında https://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden yapıldı. Sınav giriş belgeleri henüz açıklanmadı. Sınav Giriş Belgeleri sınavlardan bir hafta öncesinde yayınlanmakta ve web sayfası (auzef.istanbul.edu.tr) üzerinde duyurusu yapılmaktadır. Sınav kuralları detaylı olarak Sınav Giriş Belgesinde yer almaktadır.

Sınav bina ve salonlarına girilirken Öğrenci Kimlik Kartına gerek bulunmamaktadır. Öğrenciler sınav salonuna girebilmeleri için yanlarında Sınav Giriş Belgesi ve TC Kimlik Kartı bulundurmaları yeterli.

2021 AUZEF GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AUZEF Ara Sınavları Ne Zaman, Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

AUZEF Ara Sınavları Ne Zaman, Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

Sınav yeri tercihleri 7-12 Ekim 2021 tarihleri arasında https://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden yapıldı. Sınav Giriş Belgeleri sınavlardan bir hafta öncesinde yayınlanmakta ve web sayfası (auzef.istanbul.edu.tr) üzerinde duyurusu yapılmaktadır. Sınav kuralları detaylı olarak Sınav Giriş Belgesinde yer almaktadır.

Bu İçerik De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın