Görüş Bildir
Haberler
2021-2022 AUZEF Sınavı Ne Zaman? AUZEF Sınav Takvimi Yayınlandı mı?

2021-2022 AUZEF Sınavı Ne Zaman? AUZEF Sınav Takvimi Yayınlandı mı?

İstanbul Üniversitesi'nin Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri için kasım ayı itibariyle sınav tarihleri merak konusu. Güz dönemi vizeleri ne zaman yapılacak? AUZEF Sınav takvimi açıklandı mı, sınav giriş belgeleri nasıl alınacak? Sorularının  cevapları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üniversite kayıtlarının tamamlanmasının ardından, öğrencilerin gündeminde sınav tarihleri var. İstanbul Üniversitesi Açıktan ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri içinse; sınav tarihleri, sınav giriş belgeleri merak konusu. İşte İstanbul Üniversitesi'nin açıklaması. ve sınavlara dair detaylar...

AUZEF Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

AUZEF Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

AUZEF sınav yerleri ve sınav giriş belgeleri, öğrenciler tarafından AKSİS kullanıcı adı ve şifre ile öğrenilebilecek. AUZEF sınav yerleri hakkında İstanbul Üniversitesi'nden açıklama geldi. Fakülte 'Sınav giriş belgelerinize AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile AUZEF Sınav Sistemi adresinden ulaşabilirsiniz.' diye belirtti. Fakülte bunun üzerine 'sınav bilgilendirmesi' üzerine bir video da yayınladı.

AUZEF Sınav Bilgilendirme Videosu

AUZEF Sınavları Ne Zaman?

AUZEF Sınavları Ne Zaman?

AUZEF güz dönemleri 13-14 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Sınava katılım sağlayacak öğrencilerin sınav yeri bilgisini de içeren sınav giriş belgesini edinmesi gerekiyor.

AUZEF Sınav Yerleri Ne Zaman Açıklanacak?

Sınav giriş belgeleri sınav tarihinden en az 5 gün önce AUZEF Sınav Sistemi adresinden ilan edilir. Öğrenciler AKSİS kullanıcı adı ve şifresini kullanarak belgeye erişebilir.

Sınav giriş belgeleri, her sınav oturumunda sınav bina ve salon girişlerinde kontrol edileceği için öğrencilerin yanında bulunmak zorundadır. Sınav bina ve salonlarına giriş için sınav giriş belgesi üzerinde yazan kurallara uyulmalıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın