Görüş Bildir
Haberler
Atatürk'e Hakaret Eden Safiye İnci Tutuklandı

etiket Atatürk'e Hakaret Eden Safiye İnci Tutuklandı

Ulaş
22.07.2018 - 13:51 Son Güncelleme: 22.07.2018 - 16:47

Anıtkabir'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği için hakkında soruşturma başlatılan Safiye İnci, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden ve büyük tepki çeken Safiye İnci hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden ve büyük tepki çeken Safiye İnci hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret ettiği görüntüsü sosyal medyada yer alan kişiyle ilgili Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma başlatıldığı bildirilmişti.

Yapılan çalışma sonrasında Safiye İnci polis tarafından Ankara’da gözaltına alınmıştı 👇

Konuyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

'Anıtkabir’de Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ettiğine dair video görüntüsü sosyal medyada yer alan şüpheli şahıs, yürütülen tahkikata müteakip Ankara Demetevler’de yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıs, emniyet müdürlüğünde alınacak ifadesinin akabinde adliyeye sevk edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'

Adliyedeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Safiye İnci tutuklandı.

Adliyedeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Safiye İnci tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, 'Şüpheli şahıs, 5186 Sayılı Yasa'ya muhalefet ederek Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilmiştir' denilmişti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4321
1146
493
109
67
26
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bu Atatürke Düşman olan Kadınları anlamıyorum. Seçme ve seçilme hakkını sana Kim Verdi. Eğerki Atatürk olmasaydı. Kölegibi yaşıyacaktın. Neyse Orospu inşall... Devamını Gör

Viyol10sel

Darısı tüm Atatürk düşmanı vatan haini ak teröristlerin başına...

Kornişonturşusu

bunu yapıp da başına bişey gelmiceğini düşüncek kadar mal bide tüm türkiyenin görceği şekilde videoya çekerek daha da mal. büyük büyük bi mallığa anlam verem... Devamını Gör