Görüş Bildir
Haberler
ASUS'tan ZenFone'lara İki Yeni Sürpriz

ASUS'tan ZenFone'lara İki Yeni Sürpriz

İçeriğin Devamı Aşağıda

ASUS, düzenlediği etkinlikte, ZenFone telefonlara eşlik edecek 2 yeni ürününü resmi olarak tanıttı.

Eğer telefonların basit LED'ler yerine xenon flaşlar olmasnı hayal ediyorsanız, ASUS'un yeni kararı sizi oldukça memnun edebilir. ASUS'un yeni ürünü ZenFlash,Tayvan'daki ZenFone 2 tanıtımında sürpriz bir duyuru olarak ortaya çıktı ve en azından ASUS telefonlaraeklenebilen bir seçenek olacak. Bu flaş, USB OTG ile telefonun arkasına bağlanmakta ve '400 kat' daha güçlü bir aydınlatma sunmakta. Ürünün ASUS dışındaki Android telefonlarda çalışıp çalışmayacağı veya ne zaman, hangi fiyat ile sunulacağı hakkında ise bir bilgilendirme yapılmadı.

Günün ikinci sürprizi ise, dairesel LolliFlash idi. LolliFlash, en temel hali ile bakıldığında kendi bataryasına sahip ve telefonun kulaklık girişine bağlanan bir çift-tonlu LED ışık. LolliFlash ve ana makine arasında bir iletişim bulunmuyor. Yani fotoğraf çekmeden önce ışığı açmak, tamamen size kalmış bir karar olacak. Ayrıca bu ürünün üç renk filtresi – kırmızı, sarı ve mavi – ile beraber sunulacağı da söylenmekte.

ASUS, bir kez daha ürünün ne zaman satışa sunulacağı veya fiyatının ne olacağı hakkında açıklama yapmamış durumda ancak bu basit ürünün çok pahalı olmayacağı tahmin ediliyor...

  • Chip
Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/asustan-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın