Görüş Bildir
Haberler
Astroloji Önemli: Ünlü Çiftlerin Burçları Birbiriyle Ne Kadar Uyumlu?

Astroloji Önemli: Ünlü Çiftlerin Burçları Birbiriyle Ne Kadar Uyumlu?

Astrolojiye hepimizin merakı vardır. Özellikle işin içine aşk karışınca merakımız kat kat artar. O zaman ünlü çiftlerin burç uyumlarına bir göz gezdirelim de bu aşkların sırrı ortaya çıksın. Ünlü Çiftlerin Burç Uyumu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Demet Özdemir(Balık)-Oğuzhan Koç(Boğa)

1. Demet Özdemir(Balık)-Oğuzhan Koç(Boğa)

Balık ve Boğa burcu çiftler son derece birbirleriyle uyumlu olurlar. Boğa burcunun sabırlı, yardımcı ve özellikle romantik tutumu, balık burcunun başının dönmesine yeter bile. Boğa'nın inatçı tavrı bazen ilişkilerini zora soksa da Balık burcunun sakin ve rahatlatıcı halleri her şeyi yoluna koyabilir. Boğa gözünden Balık burcu oldukça yaratıcı, hassas ve fazla iyi niyetli görülür. Balık gözünden boğa ise sağlam, güvenebileceği ve sadakat konusunda endişe gerektirmeyen bir tutuma sahiptir. Biri toprak biri su element burçları olması, birbirlerine ihtiyaçları olduğunu göz önüne serer. Yani ilişkileri oldukça sağlam ve uyumlu ilerler.

2. Hadise(Terazi)-Kaan Yıldırım(Oğlak)

2. Hadise(Terazi)-Kaan Yıldırım(Oğlak)

Terazi ve Oğlak burcunun ilişkisi saygı çerçevesinde ilerlerse devam edebilir. Önlerine birçok engel çıkar, bunları atlatmaları çok zor olabilir ve zaman ister. Terazi burcunun çekici, paylaşımcı ve romantik tutumu, Oğlak burcunu fazlasıyla etki altında bırakır. Oğlak burcunun ise sadık, dürüst ve korkusuz kişiliği bu ilişkiyi güzel etkiler. Terazi burcunun aşkı dolu dolu yaşaması, Oğlak burcunun ketum tavrı yüzünden buna cevap vermemesi Terazi için sorun haline gelebilir. Oğlak bazen geçinilmesi zor bir insana dönüşebilir. Terazi bu ilişkinin sakin kalan ve çoğunlukla bir şeyleri yoluna koyan taraftır.

3. Didem Soydan(Koç)-Burak Deniz(Terazi)

3. Didem Soydan(Koç)-Burak Deniz(Terazi)

Birbirine oldukça zıt olan bu iki burcun çekim gücü çok fazladır. Koç burcunun enerjik, cesaret verici ve şefkatli özellikleriyle, Terazi burcunun cana yakın, paylaşımcı ve romantik özellikleri birbirini tamamlar. İki burçta birbirlerine saygılı ve anlayışlı oldukları müddetçe ilişkileri uzun soluklu olabilir. Koç burcunun bazı zamanlar buyurgan halleri, Terazi'yi çabucak harekete geçirebilir. Böylelikle Terazi işlerini akışına bırakabilir. Bu beraberlikte Terazi dengeleyici olduğu sürece problem çıkmaz. Birbirlerini aşırı çekici bulan bu iki burcun ilişkileri dışarıdaki insanlar tarafından kıskanılır.

4. Ebru Şahin(Boğa)-Cedi Osman(Koç)

4. Ebru Şahin(Boğa)-Cedi Osman(Koç)

Toprak ve ateş element burçları güzel bir birlikteliğin yanında oldukça zor ilerleyen bir ilişkidir. Boğa sabırlı ve ağırkanlı olması, Koç burcunun ise heyecanlı yapısı birbirlerine ayak uydurmalarını zorlayabilir. İki burcunda inatçı yapıları ilişkilerini bitirmeye neden olabilir ama birbirlerine pek çok şey katabilirler. Bunun için Koç burcunun enerjisini, Boğa burcunun ise sabırlı ve yardımcı kişiliğini doğru yere aktarması gereklidir. Koç burcu ben demek yerine biz demelidir. Boğa burcunun uzun vadeli düşüncelerini de gerektiği zaman yok saymalıdır. İki tarafında birbirlerine karşı tutumu bu ilişkinin sürdürülebilirliğini belirler. Bir anda da bitebilir veya uzun yıllar devam edebilir.

5. Nesrin Cavadzade(Aslan)-Gökhan Alkan(Yay)

5. Nesrin Cavadzade(Aslan)-Gökhan Alkan(Yay)

Çok uyumlu bir ilişki söz konusudur. İki burcun da eğlenceli, hareketli ve coşkulu tarafları birbirlerine enerji verir. Yay burcunun tartışmacı kişiliği bazen Aslan'ı çileden çıkarsa da, Aslan burcunun kibarlığı olayları yatıştırır. İki burcunda ateş elementinde olması dışadönük, yeniliklere açık ve kendilerine güven özelliklerini vurgular. Aslan'lara göre Yay'lar oldukça eğlenceli kişiler olduğunda, enerjilerini hep pozitif tutmalarını sağlar. Birlikteyken asla sıkılmazlar ve birbirlerini  dengeledikleri sürece evliliklerinde problemle karşılaşmazlar. Uzun vadeli bir ilişkidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Afra Saraçoğlu(Yay)-Mert Yazıcıoğlu(Boğa)

6. Afra Saraçoğlu(Yay)-Mert Yazıcıoğlu(Boğa)

Yay ve Boğa burçları fedakarlık yaptıkları sürece ilişkileri sorunsuz ilerler. Boğa burcunun sabırlı ve romantik tavırları, Yay burcunun dürüst ve cesaretlendirici tavırlarıyla birbirlerini tamamlar. Yay yerinde durmayan bir burçtur ve bu durum Boğa'nın alıştığı düzenin bozulması açısından onu rahatsız eder. Boğa eğer kıskançlık seviyesini fazla tutarsa yay bu ilişkiyi ilk  terk eden olur. Bazen yay burcunun umursamaz tavırları ilişkiyi zora sokar. Boğa burcu bu durumu romantikliğiyle halledebilir.

7. Öykü Karayel(Başak)-Can Bonomo(Boğa)

7. Öykü Karayel(Başak)-Can Bonomo(Boğa)

İkisi de toprak elementi burçlarından olduğu için çok iyi anlaşırlar. uzun vadeli bir birliktelikleri olur. Boğa burcunun daha fazla hoşgörülü olması gerektiği zamanlar olabilir. Çünkü Başak burçları çok detaycıdır. Başak burçlarının çalışkan, becerikli ve pratik kişiliği Boğa burçlarının sabırlı, düzenli ve romantik tutumuyla mükemmel bir enerji yakalar. Boğa burcunun güven veren davranışları başaklar için oldukça önemlidir. Bu iki burç tam anlamıyla çok uyumlu ve uzun süreli bir ilişkiyi beraberinde getirir.

8. Başak Dizer(Oğlak)-Kıvanç Tatlıtuğ(Akrep)

8. Başak Dizer(Oğlak)-Kıvanç Tatlıtuğ(Akrep)

Bu iki burcun paylaşabilecekleri şeyler çok fazladır. İkisinin de içe dönük tavrı birlikte keyifli vakit geçirmeleri için iyi bir özelliktir. Akrep ve Oğlak burcunun çalışkan ve disiplinli olması birbirlerini anlamalarını sağlar. İletişimleri oldukça yüksek ve doğaldır. Akrep burcunun tutkulu ve iddialı olması Oğlak için inanılmaz bir enerji oluşturur. Uzun süredir birlikte olan ikililerden biridir. Oğlak kedisine sonsuz güvenilmeyi arzular. Akrep için de güven önemli olduğundan bu konuda sorun yaşamazlar. Su ve toprak grubu burçlar birbirini besler. Yani bir şekilde sürekli birbirlerine ihtiyaç duyarlar. Bu yüzden kopmaları çok zordur.

9. Sinem Kobal(Aslan)-Kenan İmirzalıoğlu(İkizler)

9. Sinem Kobal(Aslan)-Kenan İmirzalıoğlu(İkizler)

Aslan ve ikizler çiftlerinin oldukça uyumlu ve dengeli bir beraberlikleri olur. İkizler burcu etkileyici, özgün ve maceracıdır. Bu özellikleri Aslan burcunun eğlenceli tavrıyla birleşerek ilişkilerini neşeli kılar. Fazlasıyla dışadönük olan bu ilişkide, iki burçta sürekli ortalıklarda görünmek ister. İkizler yerinde duramayan bir yapıya sahip ve karşısındaki insandan da o enerjiyi görmek ister. Şanslıdır ki Aslan da o enerji ve canlılık fazlasıyla vardır. Aslan burcunu etkileyen İkizler'in baskın karakteri ve kendinden emin oluşudur.

10. Duygu Sarışın(Yay)-Çağatay Ulusoy(Terazi)

10. Duygu Sarışın(Yay)-Çağatay Ulusoy(Terazi)

Hava ve ateş elementlerinden oluşan bu burçlar,  oldukça enerjik ve coşkulu bir birlikteliğe sahiptir. Terazinin akılcı tavrı Yay'ın ise dürüstlüğüyle birleşince mükemmel bir ilişki ortaya çıkar. Terazi asla baskı altına alınmak istemez, zaten yayda zorlayıcı değildir. İkisi de sosyalleşmeye çok meraklı burçlardır. Bu nedenle çok uyumlu bir ilişki ortaya çıkar. Çekimleri çok fazladır, bunu birbirlerini ilk gördükleri anda fark ederler. Yay'ın coşkulu, cesaretlendirici özellikleri ilişkiyi sıkmaz. Terazinin ise çekici ve romantik havası, ikisi için de ideal eş olduklarını anlamına gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gupse Özay(Aslan)-Barış Arduç(Terazi)

11. Gupse Özay(Aslan)-Barış Arduç(Terazi)

Çok kolay bir ilişkidir. Aslan eğlenceli ve enerjik, Terazi ise akılcı ve dışa dönük olması birbirlerini dengede tutar. Aslan bazen ben merkezci davranabilir ve bunu Terazi dengeler. Aslan, Terazi'ye kararlılık getirir ve gelecek hedeflerini destekler. Bu ilişki de Terazi uyumludur. İlişkileri dinamik ve neşelidir. İki tarafta dikkat çeken ve kendine güvenen kişilerdir. Aslan burcu kadınının istediği güven ve sadakattir. Bu da Terazi erkeğinde bolca bulunur.  Anlaşmaları kolay olduğu için ilişkileri uzun solukludur.

12. Hazal Kaya(Terazi)-Ali Atay(Koç)

12. Hazal Kaya(Terazi)-Ali Atay(Koç)

Bu iki burcun sonsuz bir öğrenim durumu vardır. Birbirlerine katacakları şeyler bitmez. Çok fazla iniş çıkış yaşayabilirler. Zıt burçlar olması birbirlerine şiddetli bir tutku ve enerji hissetmelerine sebep olur. İkisi de merkeziyetçi burç olduğundan problem yaşamaları olasıdır. Bu durumu ilişkilerini sağlam bir zemine oturtarak atlatabilirler. Koç burcunun dürüst ve kararlı olması Terazi'yi fazla etkiler. Koç ise Terazi'nin çekici, sevimli ve romantik özelliklerinden etkilenir.

13. Arzum Onan(Terazi)-Mehmet Aslantuğ(Terazi)

13. Arzum Onan(Terazi)-Mehmet Aslantuğ(Terazi)

Terazi öncü bir burçtur. Ortak noktaların olması uyumu da beraberinde getirecektir. İkisi de dengeli ve güçlü insanlardır. Yüksek romantizmin olduğu bir birlikteliktir. Zevklerin, fikirlerin uyuştuğu bu ikili, uzun süreli birliktelikler yaşarlar. Kararsızlıkları veya sorumluluk alamama gibi özellikleri bulunsa da orta yolu bir şekilde bulup bu problemleri büyütmezler. Kolay yönlendirilebilen Terazi burçları her iki taraf içinde bazı dengesizliklere yol açabilir. Sağlam başlayan bu ilişki kolay kolay son bulmaz.

Bunlar da ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
15
9
6
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın