Görüş Bildir
Haberler
Aslında Her Şeyin Cevabı Bu Testte! Sen Ne Kadar Havalısın?

etiket Aslında Her Şeyin Cevabı Bu Testte! Sen Ne Kadar Havalısın?

Kai Hiwatari
05.07.2019 - 10:25 Son Güncelleme: 18.07.2019 - 12:11

Ne kadar sinsi olduğundan, ne kadar melek olduğuna kadar her şeyi tahmin ettik ama havalı olman konusunda hiçbir şey demedik. Sence bunu bilebilecek miyiz? Hadi gel cevabı bu testte!

1. Hadi başlayalım, insanlar seni tanımadan önce senin hakkında ne düşünmüş?

2. Diyelim ki sana lotodan para çıktı ne yaparsın?

3. Şu aşağıdaki çiftlerden birini seçecek olsan hangisini seçerdin?

4. Peki senin aşağıdakilerden hangisine ihtiyacın var?

5. Hadi biraz da tatlı yiyip tatlı konuşalım. Şu aşağıdaki tatlılardan hangisi senin favorin?

6. Senin için pazar günü ne demek?

7. Giyim tarzın hakkında ne düşünüyorsun?

8. Son olarak en büyük korkun ne?

Hava konusunda bir dünya markasısın!

Hava konusunda bir dünya markasısın!

Dışarıda gösterdiğin soğuk ve sert tavırların, gösterişli giyim kuşamın ve başkalarıyla ilgisiz hallerin seni havalı olmakta uzay yapmış. İnsanlar seninle ilk tanıştıklarında senden az biraz hoşlanmamışlar ve soğuk bulmuşlar sanki. Bu durumun tek sebebi de senin elit ve uzak duruşun. Sanki biraz haklılar, çünkü sen ilk anda hemen ısınamayan, ve içindeki sıcak tarafı ortaya çıkaramayan birisin. Birilerine yakın olmak için onlarla biraz zaman geçirmen gerekiyor. Bunun sebebi de insanların güvenini çok fazla yıpratmış olması. Eskiden hep güvenip üzüldüğün için kendine bir duvar örmüşsün, bu nedenle de insanlarla kolay kolay samimi olamıyorsun. Boşver üzülme bu gizemli tavırların, havalı duruşunla bir bütün olup sana süper bir imaj katmış.

Senin havan atmosfere bedel!

Senin havan atmosfere bedel!

Senin ruhunda, tarzında, kısacası damarında akan kanda havalı olmak var. Giydiklerinle, yaptıklarınla yani doğal halinle fazlasıyla havalısın. Hani bazı insanlar ne yapsa trend olur, ne yapsa takip edilir ya; sen de tıpkı onlar gibisin. Havalı olmak için özel bir çaba sarf etmiyorsun. Tam tersine bu tip şeylerle uğraşmak tarzın değil ama nasıl oluyorsa bulunduğun ortamın en havalısı sen seçiliyorsun. Havalı olmak için insanları kendinden uzaklaştıran biri de değilsin üstelik. Çoğu zaman sana tarzınla ilgili sorular geldiğinde, insanlara büyük bir içtenlikle cevap veriyorsun. Bu kadar tarz olup, bir de tatlı dilli olmak bulunmaz nimet! Neyse ki bu ikilinin değerini bilen insanlarla bir aradasın. Sosyal çevrenin geniş olmasını da buna borçlusun. Senin gibisi az bulunur bizden söylemesi...

Havalı değil de tatlış diyelim biz ona!

Havalı değil de tatlış diyelim biz ona!

Adeta şeker kavanozuna düşmüş gibisin! Havalı olmak ne çok bilmiyorsun belki ama tatlılığın havalı olmanın çok üstüne çıkmış. Sevimli ve içten tavırlarına insanları kendine hayran bırakıyorsun. Havalı olmak senin için yapmacık geliyor, senin felsefende 'ne kadar içten, o kadar mutlu' cümlesi yatıyor. İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü pek umursamıyorsun. Her gününü kafana göre yaşayıp mutlu olmak ilk amacın. Bu rahatlıkla da strese hiç bulaşmadan çevrene pozitif enerji yayıyorsun. Pozitif enerjinin tadına bakan bir daha bırakamıyor seni, herkesi mutlu ediyorsun. Çok havalı olmasan da tam da olması gerektiği gibi yaşıyorsun!

Havalı derken tam olarak neyi kastettiniz?

Senin dünya umrunda değil havalı olmak mı umrunda olacak? Çok paran olsa ve çalışmak zorunda olmasan eminiz seni kimse yataktan kaldıramaz. Dışarı çıkmak, sosyalleşmek bunlar senin için çok uzak şeyler. Neden mi? Tamamen üşengeçlikten. Sen feci üşengeç olduğun için havalı olamıyorsun. Potansiyeli olsa bile bunu asla belli etmiyorsun. Çevrendekiler de bundan biraz şikayetçi. Hiçbir aktiviteye katılmıyor, hiçbir yere gitmek istemiyorsun. Bu hayat böyle gitmez bizden söylemesi! Zaten mükemmel olmayan hayatını da iyice dibe doğru götürme, bir çık etrafına bak, dünyadan haberin olsun daha sonrasında içinde olan havalı olma isteği gün yüzüne çıkacak emin ol!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1419
662
340
165
95
68
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kıssadan hisse

bir aslan burcu nasıl havalı değil de tatlış olur ya

Aykut Bulut

lan tatlı kısmına gelince "ekleri seçecem yav,ama diğeride ordan bakıyor"kafasına girdim.Onedio tatlı koyma lütfen

Ezgi Akturk

Senin havan atmosfere bedel! 😄