Görüş Bildir
Haberler
Aslı Enver'den Üzen Haber! Oyunculuğa Bir Daha Dönmeyecek mi?

Aslı Enver'den Üzen Haber! Oyunculuğa Bir Daha Dönmeyecek mi?

Hacer Tonay
01.12.2021 - 11:28

Birçok başarılı yapıtta başrol oyucusu olarak yer alan ve performansıyla izleyenlerin beğenisini toplayan Aslı Enver , önceki gün Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim ile Nişantaşı'ndaydı. Bir süredir ekranlarda görünmeyen oyuncu, sevenlerine üzen bir haber verdi. Aslı Enver, koronavirüs pandemisi döneminde çalışmayı uygun görmediği için mesleğine ara verdiğini açıkladı. İşte hayranlarını üzen tüm açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslı Enver, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim'le Nişantaşı'ndaydı. Güzel oyuncu, koronavirüs pandemisi döneminde çalışmayı uygun görmediği için mesleğine ara verdiğini açıkladı.

Nişantaşı'nda görüntülenen Aslı Enver, 'Oyunculuktan sıkılmadım. Sakinlediği için adapte olmaya çalışıyoruz. Bir sinema filmi çektim, montajlanıyor' dedi.

Meksika tatilini tamamlayıp İstanbul'a dönen 37 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde Etiler'de yeni aldığı otomobil ile ilk kez objektiflere yansımıştı. Arkadaşlarıyla hasret giderdiğini söyleyen Aslı Enver, 'Meksika tatiliniz nasıl geçti?' şeklindeki soruya, 'Vallahi güzeldi, çok güzeldi' cevabını vermişti.

'Güzel bir şeyler gelirse tabii ki yapacağım' diyen Aslı Enver, 'Tam içime sinen bir proje henüz gelmedi. Öyle bir proje gelirse inşallah olacak” ifadelerini kullanmıştı.

'Kavak Yelleri' dizisiyle tanınan, 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' gibi sevilen yapımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Enver, Meksika tatilinden fotoğraflar paylaşmayı ihmal etmemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Neşesi yerinde olan ve hem güzel havanın hem de manzaranın tadını doyasıya çıkardığı gözlenen oyuncu, teknede siyah bikinisiyle peş peşe pozlar vermişti. Aslı Enver ile 'İstanbullu Gelin' dizisinde rol alan Dilara Aksüyek, meslektaşının gönderisine, 'Gördüğüm en güzel kız' şeklinde yorum yazmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın