Görüş Bildir
Haberler
Askerlik Yerleri Açıklandı: e Devlet Askerlik Yerleri Sorgulama Ekranı...

Askerlik Yerleri Açıklandı: e Devlet Askerlik Yerleri Sorgulama Ekranı...

Askerlik yaşına gelmiş olan vatandaşlar, yılda dört kez gerçekleştirilen celp dönemleriyle silahaltına alınıyor. Geçtiğimiz günlerde askerlik şubesi kanalıyla başvurularını yapan vatandaşlar, MSB’nin açıklayacağı askerlik yerlerini merak ediyordu. Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Başkanlığı tarafından yapılan son açıklamaya göre askerlik yerleri bugün belli oldu. Askerlik için başvuru yapan adaylar, askerlik yerlerini ve sınıflarını e devlet üzerinden öğrenebiliyor. İşte askerlik yerleriyle ilgili tüm bilgileri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağustos Celbi Askerlik Yerleri Açıklandı Mı?

Ağustos Celbi Askerlik Yerleri Açıklandı Mı?

Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Temin Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

Seçim ve sınıflandırma sonuçları 16 Temmuz 2021 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyuruldu. Sınıflandırılan yükümlüler tekrar sınıflandırma işlemine tabi tutulmayacaktır.

Yedek subay/astsubay adaylığına ayrılmış yükümlülerden tabi oldukları celp ve sevk döneminde sınıf okulu ve eğitim merkezindeki eğitimin üçte birine katılmayanlar (daha önceki sınıflandırma dönemlerinde sınıflandırılanlar dahil) er statüsünde askere sevk edileceklerdir. (TSK'nın ihtiyaç duyduğu sınıf ve meslekler hariç).

E DEVLET ASKERLİK YERİ SORGULAMA EKRANI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın