Görüş Bildir
Haberler
Asitli Saldırgan, Hapishanede Saldırıya Uğramış

Asitli Saldırgan, Hapishanede Saldırıya Uğramış

Ataşehir’de lüks bir restoranının oyun alanında, eşinin kızkardeşinin 3 yaşındaki çocuğunun yüzüne asit atarak bir gözünün kör olmasına ve yüzünün yanmasına neden olan Cihan A.'nın tutuklandıktan sonra götürüldüğü Maltepe Cezaevi'nde saldırıya uğradığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilgisayar mühendisi Cihan A., Ataşehir’deki lüks restoranın oyun alanında 3 yaşındaki çocuğa asit attığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. 

Poliste yapılan sorgusunda suçunu itiraf eden Cihan A., eşinin kız kardeşinin çocuğu Y.K.’yı aile içinde çok fazla ilgi gördüğü için kıskandığını ve bunun için saldırdığını söylemişti. Poliste işlemleri tamamlanan Cihan A., çıkarıldığı Anadolu Adliyesi’nde, ‘Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı silahla kasten yaralama’ suçundan tutuklanmış ve Maltepe Cezaevi’ne konmuştu.

Saldırıya uğramış

Maltepe Cezaevi’ne gönderilen Cihan A.’nın konulduğu karantina koğuşunda bıçaklı ve şişli saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Bir grup mahkum tarafından yapılan saldırıda Cihan A.’nın yara almadığı, cezaevi görevlileri tarafından kurtarılarak koğuştan çıkarıldığı öğrenildi. Cihan A.’nın, olaydan sonra cezaevinde güvenli bir koğuşa konduğu belirtildi.

Akıl sağlığının yerinde olup olmadığı tespit edilecek

Akıl sağlığının yerinde olup olmadığı tespit edilecek

Cihan A. hakkındaki soruşturma da devam ediyor. Anadolu Cumhuriyet Savcısı Bülent Canoğlu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Cihan A. akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Savcılık, Adli Tıp Kurumu’ndan soruşturma dosyasına girecek ‘Akıl sağlığı yerinde’ veya ‘Akıl sağlığı yerinde değil’ raporunu bekliyor.

Restoranın güvenlik kameralarının incelenmesine de, Siber Suçlar Şube Müdürlüğü’nde sürdüğü belirtildi.

Çocuğun tedavisi sürüyor

Çocuğun tedavisi sürüyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan; asitli saldırının kurbanı 3 yaşındaki Y.K.’nın tedavisinin de devam ettiği öğrenildi. Y.K.’nın, sülfirik asit yüzünden zarar gören bir gözünün tamamen kör olduğu belirtilmişti. Tedavi gören çocuğun diğer gözünü kurtarmak için doktorların yoğun çabasının sürdüğü bildirildi. 

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
1
0