Görüş Bildir
Haberler
Aşırı Derecede Zengin İnsanların Sahip Olduğu 7 Alışkanlık

Aşırı Derecede Zengin İnsanların Sahip Olduğu 7 Alışkanlık

OdysseuSword
08.02.2015 - 05:09 Son Güncelleme: 31.05.2022 - 14:35

Genellikle milyoner olmak kazara olan birşey değildir. Evet piyango kazanma gibi bir ihtimaliniz olabilir ama bu ihtimal belki de milyonda bir. Ayrıca zengin bir aileniz varsa bile modern tıp sayesinde aileniz artık daha uzun yaşıyor :) Bir planınız olmak zorunda. Bu galeride zengin olan insanların sahip olduğu bazı alışkanlıklara değiniyoruz.

Kaynak: http://www.businessinsider.com/7-habi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sabahları erken uyanın.

Dünya üzerindeki en zengin 100 kişiyi ele alalım. Onlar kesinlikle öğle vakitlerine kadar uyumuyorlar. Çoğunluğu sabah 6-7 gibi ayakta oluyorlar. Eğer milyoner olmak için enerjik olmak ve zaman sahibi olmak istiyorsanız mutlaka erken kalkmayı ihmal etmeyin.

2. Günlük egzersiz yapmayı unutmayın.

Çoğu milyoner, güneşin doğuşundan batışına kadar, projelerle, çeşitli bağlılıklarla ve kendi işleriyle oldukça meşgul kişilerdir. Fakat her zaman egzersiz yapmak için zamanları vardır.

3. Kendinizden şüphe duymayın, kendinize güvenin.

Zenginlik riskten hoşlanmaz. Ancak riskle başa çıkmayı iyi bilenler kazanır. Evet risk almak önemli bir şey ama bunu iyi hesaplamanız gerekiyor. Bu bir çeşit cesaret gerektirir. Korkunun efendisi olmalısınız, o sizin efendiniz olmamalı. Zengin insanlar kendilerinde şüphe duymazlar. Çoğu insandan daha kolay şüphelerinin üstesinden gelirler.

4. İşinize yaracak şeylerden faydalanmayı iyi bilin.

Online pazarlama gerçekten kafa karıştırır nitelikte. Fakat imkanlar oldukça fazla hatta sınırsız derecede diyebiliriz. Blog oluşturabilirsiniz ya da bu bloğu satabilirsiniz ama bu sınırsız imkanların içinde neyin işinize yarayacağını iyice kavramanız lazım, çünkü dikkatinizi dağıtacak bir sürü şey de mevcut. Eğer para kazanma konusunda iyi bir şey yakaladıysanız onun peşinden mutlaka gidin. Zamanınızı bulduğunuz şeyin dışında yeni bir şey araştırmak için harcamayın.

5. Öğle yemeği için kendinize 1 saat ayırın.

Çoğu zengin insan öğle yemeği için 1 saat zaman ayırmakta. Bu iştahları çok kabarık olduğu için değil, işlerinde etkili olmak için önemli olduğunu bildiklerinden kaynaklanıyor. Ayrıca aynı süreye konsantrasyonunuz da dahil. Rahat olun, dışarı çıkın biraz güneş görün, bacaklarınızı açın yürüyün. Bu zihninizi açacak ve enerjinizi yenileyecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nerede duracağınızı iyi bilin.

Çoğu zaman, kendi işinin patronu olan kişiler fazla mesai yaparak işlerinde daha başarılı olacakları yanlışına düşüyorlar. Bu doğru bir düşünce değil. Çünkü kendinizi neden ekstradan yorasınız ki, ertesi gün daha az enerjiyle çalışmak iyi bir şey mi? Normal mesai bitiminde işinizi bırakın, hatta işinizle ilgili bir şey dahi yapmayın buna e-maillerinizi kontrol etmek bile dahil.

7. Her gün kendinize çalışmak için zaman ayırın.

Bu konu hep göz ardı edilen bir mevzu. Okuldan mezun olana kadar eğitiminiz tamamlanmayacak. Aylık iyi bir maaş almadığınız sürece her şey düzgün olmayacak. Her gün yeni metotlar ve yeni fikirler için düzenli çalışmalısınız. Buna insanların yaptığı hatalardan pay çıkarmak da dahil. Tarih kendini tekrar etmek zorunda değil. İnsanlar nerelerde hata yapmış bunu bulun ki kendiniz aynı hataya düşmeyin. Ayrıca topluma faydalı olmak için çalışmayı da unutmayın :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
5
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın