Görüş Bildir
Haberler
Aşılanma Sonrası Yüz Yüze Eğitime Dönülecek: Yurt Rezervasyonları Eyurtlar.com ile Yapılacak

Aşılanma Sonrası Yüz Yüze Eğitime Dönülecek: Yurt Rezervasyonları Eyurtlar.com ile Yapılacak

Pandemiden kaynaklı yaklaşık 2 yıldır kapalı olan öğrenci yurtları, yeni alınan önlemler ve düzenlemelerle 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında açılmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanlığı ve Sağlık Bakanlığından henüz kesin bir açıklama yapılmasa da İstanbul yurt yönetmeliği yeni dönem için fiyat değerlendirmeleri yapmaya başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2021-2022’de İstanbul Yurt Fiyatları

2021-2022’de İstanbul Yurt Fiyatları

İstanbul’da toplamda 58 üniversite bulunmaktadır. Yüksek öğretim kurulunun da aldığı kararla birlikte online eğitim alanına geçilirken, aşı düzenlemelerinden sonra yüz yüze eğitimin başlayacağı üzerine yeni düzenlemelerin yapılması bekleniyor. Yeni dönemde yurtların fiyatlarının düzenlenmesi için İstanbul yurtları üzerinden fiyat aralıkları belirlendi.

  • En düşük fiyatlar 11.000 TL ile 20.000 TL yıllık oran

  • En yüksek fiyat 30.000 TL ile 60.000 TL yıllık oran

  • İdeal fiyat ortalamaları 12.000 TL ile 15.000 TL yıllık oran

  • Lüks yurt fiyat ortalamaları 70.000 TL ile 120.000 TL yıllık oran

olarak düzenlenmiştir. Yeni dönemde lüks ve konfor ortalaması yüksek oran yurtların aylık ödemesi 1.100 TL ile 8.000 TL arasında farklılık gösterecek.

Yurt rezervasyonları Eyurtlar.com üzerinden yapılabilecek.

Yurt rezervasyonları Eyurtlar.com üzerinden yapılabilecek.

Üniversite öğrencilerinin kullanımına sunulan online yurt rezervasyon platformu Eyurtlar.com, erkek ve kız öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak üzere tüm Türkiye’deki yurtları bünyesinde barındırıyor. Yurt yetkililerinin sisteme odalarını ve fiyatlarını girmesi ile beraber öğrenciler, yurt rezervasyonlarını online olarak eyurtlar.com üzerinden yapabilecek. Ücretsiz iptal ve kesintisiz iade seçeneği hizmet veren yurtlara kolay bir şekilde ön rezervasyon yapmak mümkün. Yaptığınız rezervasyon ödemesi eyurtlar güvenli havuzunda toplanacak olup, öğrencinin onaylaması halinde yurtlara aktarılabilecek. Eyurtlar.com’dan edinilen bilgiye göre, öğrenciler en çok İstanbul’da yurt ararken, daha sonra Ankara ve bunu da İzmir yurtları için arama yapan öğrenciler takip ediyor.

İstanbul Kız Öğrenci Yurdu En Düşük Fiyatlar

İstanbul Kız Öğrenci Yurdu En Düşük Fiyatlar

İstanbul kız yurtları en düşük ödemeleri yurt imkanlarına göre düzenlemiştir. Türkiye’nin en kalabalık olan şehri İstanbul’da ulaşım zor olduğu kadar güvenliğin de sağlanması için güvenlik sistemlerinin de yer alması önemlidir. İstanbul yurt fiyatları, özellikle 7/ 24 güvenlik, resepsiyon, restoran, kafe ve internet imkanlarıyla, tek kişilik, çift ve üç kişilik odalara göre fiyat aralıkları sunar.

Şişli, Beşiktaş ve Kadıköy’de bulunan kız öğrenci yurtlarının fiyat aralıkları ideal fiyat ortalamasına denk gelmektedir. En düşük fiyat aralıklarının da Fatih ve Karaköy taraflarında bulunduğu analiz edilmiştir.

İstanbul Erkek Öğrenci Yurdu En Düşük Fiyatları

İstanbul Erkek Öğrenci Yurdu En Düşük Fiyatları

İstanbul’da bulunan 58 üniversite için yüzlerce yurt ve apart seçeneği yer almaktadır. Öğrencilerin ideal fiyatlarla güvenlik, yemek, eğitim olanakları ve ulaşım imkanlarından yararlanmaları için gelişmiş yurt donanımları sunulur. İstanbul erkek yurtları için fiyat aralıkları, lüks ve konfor ölçülerine göre değerlendirilmektedir.

Otopark imkanından, TV, internet, spor salonu ve alışveriş merkezi seçenekleri dahil olmak üzere en yüksek fiyatlar yıllık olarak 80.000 TL’den başlarken, en düşük fiyat ise 7.000 TL olarak hesaplanmıştır. Aylık ödemeler ise en düşük 900 TL ve en yüksek 3.000 TL arasında değişiklik göstermektedir.

İstanbul’da Merkezi Konumda Olan Yurtlar

İstanbul’da Merkezi Konumda Olan Yurtlar

İstanbul’da merkezi konumda yer alan yurtlar arasında Fatih,Kadıköy ve Şişli bulunmaktadır. Pandemi döneminde yurtların % 95 boş olması ile birlikte özellikle 1,5 senelik sıkıntılı dönemin fiyatlara yansımaması da amaçlanır. Pandemide en uygun yurt fiyatları ise Fatih bölgesinde ve Beşiktaş bölgesinde bulunabilmektedir.

Erkek ve kız yurtları için gerekli olan bütün steril ortam koşulları, tek kişilik odalar ve çift kişilik oda imkanları da sunulmuştur. Pandemi döneminde yurtların açılma olasılığına karşı yeni önlemler alınması hedeflenirken, öğrencilerin konforlu ve ulaşım imkanlarından yararlanabilecekleri merkezi konumlarda yurt bulma olasılığı da yükselmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Kadıköy yurt fiyatları nelerdir?

İstanbul Kadıköy yurt fiyatları nelerdir?

Kadıköy İstanbul’un en merkezi konumlarından biri olarak, Mimar Sinan, Galatasaray ve Marmara üniversitesinde de kolay ulaşım sağlanacak toplu taşıma araçlarına sahiptir. İstanbul Kadıköy yurt fiyatları, yurt olanakları ve konum imkanlarına göre düzenlenmiştir. 2021-2022 Eğitim öğretim döneminde yurt fiyatları, erkek ve kız öğrencilere göre yeniden düzenlenerek, en düşük ve en yüksek fiyat aralıkları çerçevesinde değerlendirmeye sunularak, pandemi süreci için açıklamaların yapılması beklenmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
11
4
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
madongseok

o iş her açıdan biraz yaş gibi görünüyor

tb

iyi deneme fjdhdh