Görüş Bildir
Haberler
Aşıklar Buraya: İlk Öpüşmenin Partneriniz ve İlişkiniz Hakkında Verdiği 8 Önemli Bilgi!

Aşıklar Buraya: İlk Öpüşmenin Partneriniz ve İlişkiniz Hakkında Verdiği 8 Önemli Bilgi!

Rinascita
14.10.2018 - 17:01

Araştırmalara göre bir kadın hayatı boyunca 2 uzun soluklu ilişki yaşar, yaklaşık 15 erkekle öpüşür ve hayatının aşkı ile tanışmadan önce de en az iki kez kalp kırıklığı deneyimler. Aslında ilk öpüşme sizlere gelecekteki ilişkileriniz hakkında bir bilgi verir. Çünkü karşınızdaki kişi ve onun size karşı olan hisleriyle ilgili tahmin edebileceğinizden çok daha fazlasını ilk öpüşmede anlayabilirsiniz. 

Karşınızdaki insanla ilk öpüşmenizde ilişkinize ve ona dair anlayabileceğiniz 8 şeyi sizler için derledik.

Kaynak: https://torontosnumber1datedoctor.com...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Partnerinizle aranızda bir çekim ve uyum var mı?

1. Partnerinizle aranızda bir çekim ve uyum var mı?

Partnerinizle aranızdaki kimyayı kelimelere dökemezsiniz. Yalnızca kişisel olarak hissedebileceğiniz bir şeydir. Dudaklarınız, partnerinizin dudaklarına değince bu anın olabildiğince uzun sürmesini mi istiyorsunuz; yoksa mümkün olan en kısa sürede sona ermesini mi? Partnerinizin öpüşmesi harika olmasa bile aranızda güçlü bir bağ hissediyorsanız bu oldukça olumludur. 

Fakat öpüştükten sonrasında hayal kırıklığına uğramış hissediyorsanız ve aranızda herhangi bir kıvılcım yoksa, bu durum büyük olasılıkla değişmeyecektir. Aradaki kimya ve çekim öyle gelip geçecek bir şey değildir. En başından beri hissedilen ve devamı olan bir duygudur.

2. Partneriniz yatakta iyi olacak mı?

2. Partneriniz yatakta iyi olacak mı?

İlk öpüşmenin seks hayatınız da dahil ilişkinize dair birçok şeyi söylediği düşünülür. Daha da doğrusu ilk öpüşme sırasında kullanılan tekniğin büyük bir kısmı yatak odasında da kullanılıyor. Bu nedenle ilk öpüşme, partnerinizle cinsel gelecekte sizi bekleyen cinsel hayatınız konusunda da çok fazla şey söyler. 

Partnerinizin yalnızca dudaklarına değil, ellerine de dikkat etmelisiniz. Ellerini nasıl hareket ettirdiği, vücudunuza nasıl dokunduğu gibi ufak konular önemli taşır. Bütün bunlar partnerinizle aranızda kuvvetli bir bağ oluşturur. Eğer partneriniz öpüşürken bütün vücudunu kullanıyorsa büyük olasılıkla yatakta da aynı şekilde olacaktır.

3. Partnerinizin kendine yeterince güveni var mı?

3. Partnerinizin kendine yeterince güveni var mı?

Partnerinizin ilk öpüşme sırasındaki yaklaşımı aslında kendisine olan güvenini gösterir. Öpüşmeye başlarken gergin bir şekilde kıpırdanıyor mu? Karşınızdaki kadın öpüşürken kollarını boynunuza doluyor mu?

Kendine güveni olan bir birey ne yaptığını bilir ve bundan pişmanlık duymaz. Dolayısıyla eğer partnerinizle öpüşürken kendinizden eminseniz ve karşınızdaki insanın da aynı şekilde hissettiğini biliyorsanız büyük olasılıkla aradığınız ilişki tam olarak budur. 

Bir diğer güven işareti de partnerinizin size iltifat etmekten veya sizi öpmekten çekinmesidir. Eğer ilk öpüşme sonrasında sizinle hislerini paylaşıyorsa büyük olasılıkla gelecekte de sizden bir şey saklamaz.

4. Partneriniz kendine bakıyor mu?

Neredeyse hiç kimse ilk öpüşme sırasında partnerinin hijyen anlayışına dikkat etmez. Fakat bu durum, partnerinizin size karşı tutumları hakkında çok fazla şey söyler. 

Nefesi sürekli naneli şeker gibi kokuyor mu? Parfüm kullanıyor mu? Düzenli olarak duş alıyor mu? Eğer cevabınız olumluysa oldukça şanslısınız. Çünkü partneriniz sizin düşüncelerinize önem veriyor demektir. 

Lakin tek seferliğe mahsus durumların büyüsüne de kapılmayın. Birbirinizi öpme gibi bir planınız olmasa bile, karşınızdaki kişinin kişisel bakıma ve hijyene önem vermesi gerekiyor.

5. Partneriniz iyi bir dinleyici mi?

5. Partneriniz iyi bir dinleyici mi?

Öpüştüğünüz zaman karşınızdaki insana ne aradığınızı sözlerle açıklayamazsınız. Bu durumda beden diliniz büyük bir rol üstlenir. Önemli olan partnerinizin sizin izinizden gidip gitmediğini görmektir. Mesela dil temasından hoşlanmıyorsanız ve bunu karşınızda insana belli ediyorsanız, ısrar etmekten vazgeçmesi ve size ayak uydurması gerekir. 

Her bir öpüşmede düzinelerce küçük işaretler göndeririz. Bu işaretler ise karşımızdaki insanın öpüşme sırasındaki hareketlerini bir bakıma yönlendirir. Eğer partneriniz bütün işaretlerini anlayıp size ayak uydurursa bu iyiye işaret eder. Sizin ihtiyaçlarınıza ve düşüncelerinize önem verdiğiniz, ilişkiniz için küçük fedakarlıklar yapmaktan geri durmadığını gösterir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkiniz ne kadar ciddi boyutlara ulaşacak?

6. İlişkiniz ne kadar ciddi boyutlara ulaşacak?

Açıkçası eğer birisi sizi öpüyorsa, sizden etkileniyor demektir. Fakat bu durum yine de ciddi bir ilişki veya bir gelecek başlangıcı olduğunu göstermez. Sırf size karşı bir çekim hissediyor olması, karşınızdaki kişinin nasıl bir ilişki istediğini tanımlamaz. 

İlk öpüşme sonrasında hakkında düşünmeniz gereken bazı şeyler vardır. Mesela sadece ilk öpüşme miydi, yoksa biraz daha taciz boyutunda mıydı? Partneriniz öpüşmenin tadını mı çıkarıyordu, yoksa aceleci mi davranıyordu?

İki türlüsünde de hissettiklerinizi unutmayın. Daha fazlasını istiyor musunuz? Beraber bir gelecek hayali kurmaya başladınız mı? Yoksa bu insanla aynı çatı altında yaşamayı hayal bile edemiyor musunuz? Karşınızdaki insanın da sizin de niyetinizi açığa çıkaracak bu sorulara cevapları yine siz vereceksiniz.

7. Partneriniz bazı konularda aceleci mi davranıyor?

7. Partneriniz bazı konularda aceleci mi davranıyor?

İlk öpüşme ayrıca partnerinizin ne kadar aceleci davrandığını gösterir. Eğer partneriniz yalnızca bedeninizin aşağı kısımlarını öpmeye çalışıyorsa, dilini kulağınızın yakınlarında gezdiriyorsa veya ellerini kıyafetlerinizin altına sokmaya çalışıyorsa büyük olasılıkla yalnızca sizinle cinsel bir ilişki yaşamak istiyordur. 

Partneriniz sizin beden dilinizden anlıyor mu, yoksa yapmaktan rahatsız olacağınız şeyler için sizi zorluyor mu? Eğer sizi zorladığını veya sizin isteklerinize saygı duymadığını hissediyorsanız, bu insan sabırlı değildir ve o an sahip olduklarıyla yetinmeyi bilmiyordur.

8. Partneriniz değer bilen biri mi?

8. Partneriniz değer bilen biri mi?

Partnerinizin ilk öpüşme sonrasında size karşı davranışları aynı zamanda tutumlarını da tanımlar. Bu nedenle tepkilerine mutlaka bakın. 

Dudaklarınıza dokunmasına izin verdiğiniz için mutlu mu görünüyor? Öpüşme sonrasında size gülümsüyor mu? Gözleri ışıl ışıl mı? Daha fazlasını istiyor mu?

Bütün bu sorulara verilecek olan olumlu cevaplar partnerinizin sizden gerçekten etkilendiğini ve sizin için orada olduğunu gösterir. Dolayısıyla büyük olasılıkla onca zamandır aradığınız, sizinle zaman geçirmekten gerçekten mutlu olan kişiyi buldunuz demektir. 

Peki sizin ilk öpüşmeniz nasıldı? Hikayelerinizi yorumlarda bekliyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
199
102
27
27
26
25
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?