Görüş Bildir
Haberler
Aşıkken atılan yanlış adımlar

etiket Aşıkken atılan yanlış adımlar

Kahkahaha
29.10.2014 - 18:31 Son Güncelleme: 30.10.2014 - 10:39

Aşıkken Atılan Yanlış Adımlar

Aşık olduğumuzda gözümüz hiçbir şeyi görmez, bunu bir çok kişi zaten biliyordur. Bu durum zamanla bize veya karşımızdaki kişiye zarar verebilir.

İyi bir birliktelik için bazı zamanlar fedakarlıklar yapmak ve bazı şeylerden ödün vermek kaçınılmazdır. Ancak asıl önemli olan bunun dengesini kurmaktır. Yapmakta zorlandığınız veya istemeyerek yaptığınız fedakarlıklar bir süre sonra kişiliğinize zarar verebilir.

Aşık olduğumuz zaman mantıklı kararlar vermek çok zor gelmekte ve ufak tefek şeyler gözden kaçabilmekte. Uzun süre birlikte olduğunuz kişiden ayrıldığınızda ne yapacağınızı bilemeyecek bir hale gelmemek için aşıkken atılan bu yanlış adımları sizin de atmamanızı öneririz.

İşte, küçük olarak görünen ancak kendinize zarar vermemeniz için atmamanız gereken bu adımlar:

Dövme yaptırmak

Aşık olduğunuzu ispatlamak için vücudunuzda onunla ilgili bir işaret yaptırmanıza ihtiyacınız yok. Tek önemli olan karşınızdaki kişiye sevildiğini hissettirmeniz. Ayrıca biraz gerçekçi olalım; birlikte olduğunuz kişiye ne kadar çok yoğun duygular hissederseniz hissedin, birlikteliğinizin bir ömür süreceğinin garantisi hiçbir şekilde yoktur. O yüzden ayrıldıktan sonra vücudunuzda bu işaretleri taşımaktan memnun olamazsınız.

İşlerinizi askıya almak

Birlikte olduğunuz kişiyle görüşmek için bugünün işini yarına bırakmak ve onunla konuşmak için sabahlara kadar uykusuz kalıp işe gittiğinizde hiç bir şey yapamamak ilişkinize herhangi bir katkı sağlamaz. Görebileceğiniz tek şey kariyerinizdeki düşüştür. Onu ne kadar çok severseniz sevin, tüm zamanınızı onunla geçirmek isterseniz isteyin ancak sorumluluklarınızı kesinlikle unutmayın.

Genel olarak onun seçtiği filmleri seyretmek

Sevdiğiniz insanı mutlu görmek tabii ki çok güzel fakat o istiyor diye sürekli aksiyon filmleri izlemeniz yanlış bir adımdır. Erkekler genel olarak aksiyon filmlerini severler ve bu yüzden sizin romantik-komedi filmlerini sevmenizi anlamazlar. Sinemaya gittiğiniz zamanlarda onun sevdiği filmlerle birlikte sizin sevdiğiniz filmleri de izleyebilmelisiniz. Başka filmler izlemeniz, onu daha az sevdiğiniz veya daha az önemsediğiniz anlamına gelmez.

Arkadaşlarınızla bağlantıyı kesmek

Birlikteliğinizdeki ilk bir kaç ay boyunca, tüm zamanınızı sevdiğiniz kişiyle geçirmek isteyebilirsiniz. Aslında bu zamanlarda durumun böyle olmasında bir sorun yoktur. Ancak bu duruma kesinlikle devam etmemelisiniz. Her iki tarafın da arkadaşlarıyla vakit geçirmeye ihtiyacı var. Unutmamanız gereken şey: bu arkadaşlarınız ondan önce de vardı, ondan sonra da var olabilirler. Siz arkadaşlarınızla plan yaptığınız zaman, o da kendisine başka planlar yapmalı. O istemiyor diye arkadaşlarınızla aranızı bozmanız yanlış bir adım olur.

Kaynak: http://www.kahkahaha.com/asikken-atil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın