Görüş Bildir
Haberler
Aşık Olunca Hangi Organın Kontrolden Çıkıyor?

etiket Aşık Olunca Hangi Organın Kontrolden Çıkıyor?

Borgen
29.06.2017 - 22:57

Aşk çoğu zaman insanın kimyasını yerle bir edip kontrolünü kaybetmesine sebep olabiliyor. Sen de aşık olunca kendini kaybedenlerden misin peki? Eğer öyleysen en çok hangi organın kontrolünü yitiriyor sana söylememizi ister misin? Haydi o zaman teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hızzzlıca başlıyoruz! Önce bizim için yaşadığın en büyük aşka puan verebilir misin? Eğer henüz aşk yaşamadıysan 0'ı işaretle lütfen.

2. Peki bunlardan hangisini tercih edersin ya da ettin?

3. Büyük bir aşk yaşarken günün birinde aldatıldığını öğrenirsen....?

4. Bizim için boşluğu tamamlar mısın? "Dünyanın en .... aşığıyım!"

5. Aşık olduğun kişiyle nerede tanıştın ya da gelecekteki aşkınla nerede tanışmayı umut ediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk ve seks ikilisi senin için tam olarak nedir peki?

7. Yeni tanıştığın ve hoşlandığın birinden "Seni seviyorum" diye bir mesaj aldın. Cevap olarak bir emoji gönderme hakkın olsa bunlardan hangisini gönderirsin?

8. Son sorudayız artık. Bu aşklardan her biri farklı tür bir ilişkiyi tanımlıyor. Hangisi senin aşk anlayışına daha fazla uyuyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kalbin!

Kalbin!

Aşık olduğunda kontrolden çıkan organın; kalbin! Herkesin kalbi kontrolden çıkar zaten deme, senin gibilerin kalbi her şeyin önüne geçiyor. Onun hakimiyeti altına giriyorsun ve gözün onun yönlendirdiklerinden başkasını göremiyor. Sen oldukça klasik bir aşıksın ve kalbinin sana hükmetmesine izin veriyorsun.

Gözlerin!

Gözlerin!

Aşık olduğunda kontrolden çıkan organın; gözlerin! Herkes aşkı yaşama biçimi farklı. Senin gözlerin seni ele geçiren ve aşkına yol veren organın oluyor. Aşkını ele veren, sana bakınca birine meftun olduğunu müjdeleyen onlar. Sen aşkı gözlerinle yaşıyorsun.

Beynin!

Beynin!

Aşık olduğunda kontrolden çıkan organın; beynin! Sen aşka düşünce kendinden geçiyor, ne yaptığını, nasıl yaşadığını bilmez hale geliyorsun. Beynin adeta işlevlerini yitiriyor. Senin aşık olduğunu gizlemen bu sebeple imkansız. Aşk doğrudan beynine etki edip onun kimyasını bozduğu için sen tümden kontrolünü kaybediyorsun. Sen aşkı beyninin tam içinde yaşıyorsun.

Cinsel organın!

Cinsel organın!

Aşık olduğunda kontrolden çıkan yerin; cinsel organın! Sen aşık olduğunda o kontrolü ele geçiriyor ve seni yönetmeye başlıyor. Aşkın insanı bu şekilde etkilemesi oldukça normal ve sık karşılaşılan bir olay. Ancak onu kontrol etmeyi öğrenmelisin. Daima onun yönlendirmesi altında olmak aşk hayatında sana zorluklar çıkarabilir.

Dilin!

Dilin!

Aşık olduğunda kontrolden çıkan organın; dilin! Ancak somut olarak değil tabii... Aşık olduğunda adeta senin diline vuruyor ve onun yanında bir gevezeye dönüşüyorsun. Aşk senin herkesle, sürekli bir şeyler hakkında konuşmana sebep oluyor. Senin aşık olduğunu seninle biraz vakit geçirip susmak bilemeyen halin ve tavrından bir çırpıda anlamak mümkün.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
885
386
337
205
103
71
56
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
NEo Heçkir

Cinsel organin cikanlar gelin bir hep beraber sarilalim dicemde siz gelmeyin mk birbirimizi zukcez bu gidisle................................................... Devamını Gör

m o u

kahkaha attım lan annem n'oldu diye geldi :D:D

Silahşor

Aşık olduğunda kontrolden çıkan organın; karaciğerin! Sen aşık olduğun zaman kederle dolup, ızdırap çekiyosun. O yüzden de alkole dayanıyosun. O kadar çok iç... Devamını Gör

Asosyal deli

ne yaptığını bir sen bir ben biliyorum