Görüş Bildir
Haberler
Armağan Çağlayan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Armağan Çağlayan'ın Kariyeri

Armağan Çağlayan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Armağan Çağlayan'ın Kariyeri

Nur YILMAZ
27.05.2022 - 14:08

2004 Popstar ile ismini tüm ülkeye duyuran Armağan Çağlayan'ın asıl mesleği avukattır. Armağan Çağlayan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Armağan Çağlayan'ın Kariyeri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Armağan Çağlayan Hakkında

Armağan Çağlayan Hakkında

Armağan Çağlayan 8 Nisan 1966'da İstanbul'da doğmuştur. Çocukluk yılları Hereke'de geçen Çağlayan'ın babası Çerkes annesi ise aslen Gümüşhanelidir. Lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yüksek lisans eğitimini de İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır.

Armağan Çağlayan'ın Kariyeri

Armağan Çağlayan'ın Kariyeri

Armağan Çağlayan MedYapım'ın kurulduğu dönemde, burada hazırlık elemanı olarak işe alınmıştır. Ardından kısa bir zamanda editörlüğe kadar yükselmiştir. MedYapım'da genel müdür yardımcılığı görevi yaptığında 11 yıldır çalıştığı MedYapım’dan beklenmedik bir karar ile ayrılmıştır.

Bülent Ersoy Show, Huysuz Show, Hülya Avşar Show, Şans Kapıyı Çalınca, Şahane Pazar, Kim 500 Milyar İster, Ünlüler Çiftliği gibi pek çok başarılı yapımda görev alan Armağan Çağlayan, kamera arkasındaki işini kamera önüne taşımak istemiştir ve 2003 yılında ise Popstar yarışmasının jüri üyesi olmuştur. Son Ütücü', 'Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye' ve 'Büyük Teklif' isimli programlarında yapımcılık yapmıştır.

Şimdilerde ise Youtube üzerinden kendi kanalını açmış ve farklı içerikler yaparak izleyici kitlesiyle ilişkisini devam ettirmektedir.

Armağan Çağlayan ile Uçuk Kaçık Masallar SOKAĞA ÇIKAN SON ÇOCUKLAR!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın