Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlarınız İle Oynayabileceğiniz Kuru Pantolon Bıraktırmayacak 10 Korku Oyunu

Arkadaşlarınız İle Oynayabileceğiniz Kuru Pantolon Bıraktırmayacak 10 Korku Oyunu

Atakan Gümrükçüoğlu
30.10.2022 - 12:21 Son Güncelleme: 27.10.2022 - 16:30

Hazır Cadılar Bayramı indirimleri devam ederken bu listemizde sizlere arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz en iyi 10 korku oyununu listeledik. Şeker mi? Şaka mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Phasmophobia

1. Phasmophobia

4 arkadaşınızla birlikte terk edilmiş malikanelerde paranormal aktiviteleri araştırmaya var mısınız? Phasmophobia %20 indirim ile birlikte 18,40 TL'ye satın alınabilir durumda.

2. Hunt: Showdown

2. Hunt: Showdown

Sık sık indirime giren Hunt: Showdown, PvP ve PvE temeline sahip korku-gerilim oyunlarından bir tanesi. Adeta kabuslardan fırlamış canavarları yakalamaya hazır olun!

3. Deceit

3. Deceit

Oynaması ücretsiz olan Deceit, terk edilmiş bir akıl hastanesi içinde hayatta kalmaya ve buradan kaçmaya çalışacaksınız. Psikoloji bozan oyunlardan birisidir.

4. GTFO

4. GTFO

Takım oyununun ön planda olduğu ve ufak bir dalgınlığınızın oyunu kaybetmeye neden olacağı GTFO, takım tabanlı bir shooter oyunu. Gerilim dozu bir hayli yüksek.

5. Ghost Watchers

5. Ghost Watchers

Henüz Temmuz ayında çıkmış ve güncellemeler ile desteklenen Ghost Watchers, terk edilmiş evlere girerek arkadaşlarınızla beraber hayaletleri kovaladığınız bir yapım. Phasmophobia'ya oldukça benzemesiyle meşhur.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. In Silence

6. In Silence

Av ol yada avcı! Bir oyuncu kör ama duyu yeteneği gelişmiş bir canavarı kontrol ederken, diğer oyuncular ise hayatta kalmaya veya canavarı avlamaya çalışıyor. In Silence, Cadılar Bayramı indirimleri sırasında %30 indirimle birlikte 12,95 TL'ye alınabilir durumda.

7. FOREWARNED

7. FOREWARNED

Antik Mısır harabelerine olan yolculuğunuzda sizleri korkunç sırlar bekliyor olacak. 4 arkadaşınız ile birlikte hayatta kalmaya ve mümkünse canavarlardan uzak kalmaya çalışın. FOREWARNED son dönemlerin en çok oynanan oyunlarından birisi olmuş durumda.

8. The Backrooms: Survival

8. The Backrooms: Survival

Yayıncıların deli gibi oynadığı The Backrooms: Survival, roguelike elementleri ile korku oyununu birleştiren ilginç bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Her oyun rastgele oluşturan odalarda hayatta kalmaya çalışacaksınız!

9. DEVOUR

9. DEVOUR

Şeytan tarafından ele geçirilmiş bir tarikat liderini durdurmak ve hayatta kalmak için mücadele vereceğiniz DEVOUR, 4 kişiye kadar oynanabilen bir ilerlemeye sahip. Oldukça karanlık ve rahatsız edici bir atmosferi olduğunu söylemekte fayda var.

10. Pacify

10. Pacify

Hani filmlerde olur ya, küçük ve korkunç bir kız çocuğu terk edilmiş bir malikanede yalnız başına yaşar ve ana kahraman onu sadece bir çocuk olarak görür. İşte Pacify'de siz o ana karaktersiniz :)

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın