Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşınızın Aslında Sevgiliniz Olmayı İstediğinin 11 İşareti

etiket Arkadaşınızın Aslında Sevgiliniz Olmayı İstediğinin 11 İşareti

JustineJ
27.06.2015 - 13:13 Son Güncelleme: 27.06.2015 - 13:52

Normal bir erkek arkadaşınızın aslında sizden hoşlandığını hissettiğiniz ama ona bu konuda hiçbir şey söyleyemediğiniz elbette olmuştur. Bu konuda dikkatsiz olduğunuzdan değil ama bunu gösteren birçok işaret olsa bile sadece iyi bir arkadaş olmaya çalışan birine de size asılıyor muamelesi yapmak istemezsiniz.  Siz sadece iyi bir arkadaş olmaya çalışıyor düşüncesine sığınmaya çalıştıkça, bazı hediyeler, piknikler, beklenmedik zamanlarda gelen çiçekler sizi ‘Acaba?’ düşüncesine iter ve etrafınızdaki herkes ‘Evet, farkında değil miydin?’ der. Bu konuda size birkaç ipucu için buyurun :

Kaynak: http://www.cosmopolitan.com/sex-love/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arkadaşlarınız sürekli ''Hala bir ilişkiye başlamadınız mı?'' diye soruyorsa.

Bir gece bir barda otururken çocuğun biri yanıma gelip bana çıkma teklifi etmediğini çünkü yanımdakinin sevgilim olduğunu düşündüğünü söylemişti. Yanımdakiyse benden gerçekten hoşlandığını düşündüğüm arkadaşımdı. Sözün kısası, eğer yabancılar ya da arkadaşlarınız uzaktan baktıklarında sizin bir çift olduğunuzu düşünüyorlarsa, bu muhtemelen yanınızdaki kişinin öyle olmak istemesindendir.

2. Size sarıldığında size karşı bir şeyler hissettiğini hissediyorsanız.

Eğer sarılmalarınız eskisinden daha uzun ve şefkatliyse bu muhtemelen artık işin içinde duygular olduğu içindir. Yeni ya da değil, ama kesinlikle daha yoğun

duygular.

3. Eğer sürekli sadece ikiniz takılıyorsanız, kabul edelim bu sevgililere özgü bir hareket.

Ah tabi, sadece birlikte yemeğe, müzeye, sinemaya giden, saatlerce başbaşa vakit geçiren arkadaşlarsınız. Onun içten içe elinizi tutmak için vakit kolladığını gözden kaçırmamalısınız.

4. Sürekli ortak yanlarınızdan bahsediyorsa.

Bilinçli ya da değil, size aranızda ne kadar güçlü bir bağ olduğunu, ortak yanlarınızın ne kadar çok olduğunu anlatmaya çalışıyor. ‘Birlikte ne kadar güzel vakit geçiriyoruz! Aramızda mükemmel bir bağ var, sanki iki sevgili gibi.!’

5. Size asla ondan hoşlanan diğer kadınlardan bahsetmez, çünkü onun için tek bir kadın vardır.

Siz onun yalnız ve çekici bir adam olduğunu ve ondan etkilenen bir kadının

olmamasının mümkün olmadığını bilirsiniz ama o asla böyle şeylerden bahsetmez. Bahsediyorsa da muhtemelen hala doğru kişiyi bulamadığını söylüyordur. Aslında buldu ve o sizsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu anki bütün arkadaşlarınızla çok iyi geçiniyorsa.

s1186.photobucket.com

Onlarla sizin sayenizde tanışmıştır ama şu an hepsiyle takılıyordur çünkü günü gelince onların seni onunla bir ilişkiye başlaman için dürtmelerini dört gözle

bekliyordur.

7. Sürekli sizinle ne kadar çok eğlendiğini anlatıp duruyorsa.

Bunu  aslında ‘ O kadar mükemmelsin ki tek istediğim sana bunu söylemek ama sonra sen, senin için ne kadar delirdiğimi anlayacaksın ve korkup benden uzaklaşacaksın. Bu yüzden ben sadece ‘ Seninle takılmak çok eğlenceli!’ diyebiliyorum.’ demektir.

8. Mesajınıza her zaman anında cevap veriyorsa.

Bu tabi ki de her yakın arkadaşın yapması gereken bir şey ama onlar bile zaman zaman unutup cevap vermeyebiliyorlar. Ama o bu konuda çok özenli davranıyor çünkü size ne kadar çok değer verdiğini görmeniz için hiçbir fırsatı kaçırmıyor.

9. Kimsenin sizin moralinizi bozmasına izin vermiyorsa.

Diyelim ki bir ortamda birkaç kişi oturuyorsunuz ve bir kişi sürekli üstünüze oynuyor ve moralinizi bozacak şeyler söylüyor. O tabi ki de çaktırmadan ya konuyu değiştirir ya da kapatır. Siz hala onun sizin için doğru kişi olduğunu anlamasanız da, o hep sizin arkanızı kolluyor.

10. Eğer bir kampanya ya da bu tür bir olayda yer alıyorsanız ve o bunu dünya aleme duyurmak için kendini parçalıyorsa.

Diyelim ki bir parti düzenliyorsunuz ya da çalıştığınız şirket için bir kampanya düzenliyorsunuz. Öyleyse reklamınızı bütün sosyal medyada görmeye hazır olun. O bütün dünyaya bunun ne kadar eğlenceli ve önemli olduğunu duyuruyordur çünkü size sonuna kadar inanıyordur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ona söylediğiniz en ufak şeyi bile hatırlıyorsa.

Diyelim ki yoğun bir gün geçiriyorsunuz. Endişelenmeyin çünkü o sizin ona haftalar önce söylediğiniz ve bugün yapmanız gereken şeyi o size hatırlatacak. Bu demek oluyor ki söylediğiniz her şey onun için önemli çünkü siz de öylesiniz. Artık birinizden biri bir şeyler yapmalı ve bir an önce mükemmel bir çift olmalısınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
405
302
166
129
96
85
27