Görüş Bildir
Haberler
Arkadaş Grubunuzda Siz Kimsiniz?

etiket Arkadaş Grubunuzda Siz Kimsiniz?

diazepam
25.07.2014 - 12:36 Son Güncelleme: 28.07.2014 - 12:40

Arkadaş grubunuz içerisinde siz aslında kimsiniz? Sessiz, popüler, kültürlü, vazgeçilmez, muhalif? Testimizi çözün öğrenin.

1. Arkadaş grubunuz ağırlıklı olarak hangisinden oluşuyor?

2. Sıklıkla buluştuğunuz arkadaş grubunuz kaç kişilik?

3. Bir yiyecek seçiniz

4. Günün birinde mutlaka görmek isterim dediğiniz Dünya mirası?

5. Hangisi yoksa kahvaltı sizce eksiktir?

6. Yemeğinizden kıl çıktı, tepkiniz ne olur?

7. Tatil valizinizde en çok çeşit hangisinden bulunur?

8. Aşağıdaki seslerden sizi en çok hangisi rahatsız eder?

9. Anında zaplayacağınız TV programı hangisidir?

10. İşte huzur... Hangisi?

Siz grubun "Muhalifi"siniz!

Siz grubun "Muhalifi"siniz!

Siz bir miktar seçici, mükemmelliyetçi ve biraz da müşkülpesent birisiniz. Arkadaşlarınız ile buluştuğunuzda her öneriye evet diyen biri değilsiniz. Zevkinize uygun olmayan, o an istemediğiniz bir şey önerildiğinde açık yüreklilikle tepkinizi ortaya koyuyorsunuz. Sizin bu açık sözlülüğünüz ve zor beğenen bir olmanız arkadaşlarınız tarafından 'muhalefet' olarak algılanıyor. Hiç önemli değil, zaten çoğunlukla sizin önerilerinize uymakta bir sakınca görmüyorlar.

Siz grubun "Kültürlüsü"sünüz!

Siz grubun "Kültürlüsü"sünüz!

Arkadaş grubunuzun entelektüel üyesisiniz. Arkadaşlarınız yeni çıkan kitapları, vizyona giren filmleri, en son haberleri sizden öğreniyor. Eğer sürekli olarak bu konulardan konuşmayı tercih etmediğiniz sürece bir sıkıntı yok. Ama her buluşmanızda sürekli kitap, tiyatro, dünya gündemi konuşalım isterseniz sıkıcı olabilirsiniz. Biraz rahatlayın, eski anıların, arkadaşlarınızın hayatlarında neler olup bittiğinin de tadını çıkarın.

Siz grubun "Neşe kaynağı"sınız!

Siz grubun "Neşe kaynağı"sınız!

'Hah işte ortamın neşesi de geldi' dedikleri sizsiniz. Sanki siz olmadan eğlence bir türlü başlamıyor. Siz geldiğinizde masada hemen bir hareketlenme başlıyor, size herkesi görebileceğiniz bir yer açılıyor ve sohbetin odak noktası hemen siz oluveriyorsunuz. Eğlenceli anılarınız, geçmişe dair pek çok şeyi çok iyi hatırlamanız, neşeli sözcükleriniz ile grubu ateşliyorsunuz. Siz gruba gençlik aşısı yapıyorsunuz.

Siz grubun "Popüleri"siniz!

Siz grubun "Popüleri"siniz!

'Ooooo' diye karşılanan arkadaş sizsiniz. Siz geldiğinizde grup tamamlanmış oluyor. Arkadaş grubunda öne çıkan kişi sizsiniz. Sizin önerilerinize, sizin tavsiyelerinize kulak veriliyor, anlattıklarınız ilgiyle dinleniyor. Siz grubun popüler üyesisiniz. Siz olmadan grup bir hayli eksik.

Siz grubun "Ağırbaşlısı"sınız!

Siz grubun "Ağırbaşlısı"sınız!

Grubun baş köşesinde yer alan,i sözü her daim dinlenen, görüşlerine kıymet verilen kişisisiniz. Grubu sıklıkla bir araya getiren, herkesin durumuna göre planlamayı yapan sizsiniz. Gidilecek yeri, ardından neler yapılacağını, bir sonraki buluşmanın tarihini ortaya atan hep sizsiniz. Grup içerisinde seviliyor ve sayılıyorsunuz.

Siz grubun "Lokomotifi"siniz!

Siz grubun "Lokomotifi"siniz!

Grubu sürükleyen sizsiniz. Siz hadi demeseniz kimsenin aklına buluşmak, sinemaya gitmek, grup arkadaşlarınızı doğum günlerini kutlamak gelmeyecek. Birine hediye alınacaksa paraları toplayan sizsiniz, gidip hediyeyi alan, buluşma yerine ilk varan sizsiniz. Adeta bir lokomotif gibi hiç yerinizde duramıyorsunuz. Arkadaşlarınız bugüne kadar birbirinden kopmadıysa bunda sizin payınız çok büyük.

Siz grubun "Sessizi"siniz!

Siz grubun "Sessizi"siniz!

Siz grubun sessiz üyesisiniz. Aslında sessizliğiniz çekingenliğinizden değil, arkadaşlarınızı anlattıklarını dinlemek istemenizden kaynaklanıyor. Yeri geldiğinde söyleyeceğiniz her şeyi söylüyorsunuz ama bunu göze sokarak, bağırarak yapmadığınız için sizi sessiz olarak anıyorlar. Hiç zararı yok, arkadaşlarınızla buluşmanın keyfini sizin kadar çıkaranı yok belki de.

Siz grubun "Vazgeçilmezi"siniz!

Siz grubun "Vazgeçilmezi"siniz!

Siz 'ben gelemeyeceğim' dediğinizde tüm planların iptal edildiği kişisiniz. Çünkü siz olmadan bir arkadaş buluşmasının anlamı yok. Siz grubun mıknatısısınız, onları bir araya toplayan 'ortak amaç' gibisiniz. Arkadaşlarınız buluşmaya gelden evvel mutlaka sizin için 'o da geliyor mu?' diye soruyorlar. Sizin geldiğiniz bir buluşmaya onların gelmemesi düşünülemez.

Siz grubun "Sempatiği"siniz'

Siz grubun "Sempatiği"siniz'

Siz grubun nazar boncuğusunuz. Arkadaşlarınız sizi çocuk gibi sevmekten büyük keyif alıyor. Her an can simidi gibisiniz, arkadaşlarınız sıkılmaya başladığında, grupta gerilim olduğunda düğümü çözen sizsiniz. Sizin varlığınız arkadaşlarınızı suratında her daim tatlı bir tebessüme sebep oluyor. Sizin samimi, cana yakın ve sempatik tavırlarınız ortamın negatif enerjisini bir anda dağıtmaya yetiyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
612
268
267
121
61
50
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lale

Siz grubun "Popüleri"siniz! "Hah işte ortamın neşesi de geldi"

Yağız PG Karakoç

Siz grubun ağırbaşlısısınız

Pasif Kullanıcı

Siz grubun "Popüleri"siniz!"Ooooo" diye karşılanan arkadaş sizsiniz. Siz geldiğinizde grup tamamlanmış oluyor. Arkadaş grubunda öne çıkan kişi sizsiniz. Sizi... Devamını Gör