Görüş Bildir
Haberler
Arkadaş Grubunun Neyisin?

etiket Arkadaş Grubunun Neyisin?

Captain Price
30.12.2018 - 15:17 Son Güncelleme: 15.07.2019 - 21:01

Hemen söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Yaşını da söyler misin?

3. Arkadaş grubunuz ağırlıklı olarak hangisinden oluşuyor?

4. Sıklıkla buluştuğunuz arkadaş grubunuz kaç kişilik?

5. Grup olarak canınız bir şeyler yemek istiyor. Sen hangisini yemek istediğini söylerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki seslerden seni en çok hangisi rahatsız eder?

7. Son olarak arkadaşlarınla buluşunca ne yaparsınız?

7. Son olarak arkadaşlarınla buluşunca ne yaparsınız?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen grubun Vazgeçilmezisin!

Sen 'Ben gelemeyeceğim.' dediğinde tüm planların iptal edildiği kişisin. Çünkü sen olmadan bir arkadaş buluşmasının anlamı yok. Sen grubun mıknatısısın, onları bir araya toplayan 'ortak amaç' gibisin. Arkadaşların buluşmaya gelmeden önce mutlaka senin için 'O da geliyor mu?' diye soruyorlar. Senin geldiğin bir buluşmaya onların gelmemesi düşünülemez.

Sen grubun Liderisin!

Grubu sürükleyen sensin. Sen hadi demesen kimsenin aklına buluşmak, sinemaya gitmek, grup arkadaşlarınızın doğum günlerini kutlamak gelmeyecek. Birine hediye alınacaksa paraları toplayan sensin, gidip hediyeyi alan, buluşma yerine ilk varan sensin. Adeta bir lokomotif gibi hiç yerinde duramıyorsun. Arkadaşların bugüne kadar birbirinden kopmadıysa bunda senin payın çok büyük.

Sen grubun Mizahşörüsün!

'Hah işte ortamın neşesi de geldi' dedikleri sensin. Sanki sen olmadan eğlence bir türlü başlamıyor. Sen geldiğinde masada hemen bir hareketlenme başlıyor, sana herkesi görebileceğin bir yer açılıyor ve sohbetin odak noktası hemen sen oluveriyorsun. Eğlenceli anıların, geçmişe dair pek çok şeyi çok iyi hatırlaman, neşeli sözcüklerin ile grubu ateşliyorsun. Sen gruba gençlik aşısı yapıyorsun.

Sen grubun her şeye İtiraz edenisin!

Sen bir miktar seçici, mükemmelliyetçi ve biraz da titiz birisin. Arkadaşlarınız ile buluştuğunuzda her öneriye evet diyen biri değilsin. Zevkine uygun olmayan, o an istemediğin bir şey önerildiğinde açık yüreklilikle tepkini ortaya koyuyorsun. Senin bu açık sözlülüğün ve zor beğenen biri olman arkadaşların tarafından 'muhalefet' olarak algılanıyor. Hiç önemli değil, zaten çoğunlukla senin önerilerine uymakta bir sakınca görmüyorlar.

Sen grubun Ağırbaşlısısın!

Sen grubun Ağırbaşlısısın!

Grubun baş köşesinde yer alan,her sözü her daim dinlenen, görüşlerine kıymet verilen kişisin. Grubu sıklıkla bir araya getiren, herkesin durumuna göre planlamayı yapan sensin. Gidilecek yeri, ardından neler yapılacağını, bir sonraki buluşmanın tarihini ortaya atan hep sensin. Grup içerisinde seviliyor ve sayılıyorsun.

Sen grubun Entelektüelisin!

Sen grubun Entelektüelisin!

Arkadaş grubunun entelektüel üyesisin. Arkadaşların yeni çıkan kitapları, vizyona giren filmleri, en son haberleri senden öğreniyor. Sürekli olarak bu konulardan konuşmayı tercih etmediğin sürece bir sıkıntı yok. Ama her buluşmanızda sürekli kitap, tiyatro, dünya gündemi konuşalım istersen sıkıcı olabilirsin. Biraz rahatla, eski anıların, arkadaşlarının hayatlarında neler olup bittiğinin de tadını çıkarın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
676
348
213
210
56
43
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Defne Uçar

vazgeçilmeziymişim! ben yoksam bütün planlar iptal olurmuş grubun mıknatısıymışım kadrimi kıymetimi bilin orsp ç

Karanfil Deniz

aynısını bana da dedi ama arkadaşım yok

math

vay be ne de seviliyormuşum bir benim haberim yok herhalde

Emre Ç

Sen grubun Vazgeçilmezisin! Okuyun len laleler😄 Bir daha düştüğümde dalga geçerseniz basıp giderim ona göre adsdasdas 😄😄😄