Görüş Bildir
Haberler
Arıza 17. Bölüm Fragmanı

Arıza 17. Bölüm Fragmanı

Sunay Korkmaz
02.01.2021 - 11:30

Arıza yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Fuat Halide'yi rehin alıyor. 'Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz, dönülmez bir yola girdik' diyen Burak'a babası yarım bıraktığın işi bitir diyor. Halide'nin rehin alınmasından dolayı çok öfkeli olan Ali Rıza, Burak'ın teklifini geri çeviriyor ve büyük bir hesaplaşma başlıyor. İşte Arıza 17. bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arıza 17. Bölüm 1. Fragman | "Bu daha fragmandı, sen bir de filmi gör!"

Arıza Son Bölüm Özeti

Arıza Son Bölüm Özeti

Burak Ersoylu'nun kaçırılmasını engelleyen Ali Rıza, intikamını almak için harekete geçti. Burak'ı kazılmış bir mezarın başına getirerek içine iten Ali Rıza'nın planı Burak'ı öldürmekti ancak tam tetiği çekeceği sırada kar maskeli adamlar tarafından etrafı çevrildi. Görev iptal oldu ve Ali Rıza, Burak'ın işini bitiremedi. Burak'ın infazını engellemeye çalışan Murat Ersoylu ise harekete geçti.

Haşmet Gürkan ile anlaşma yapan Murat, Burak'ı kurtarmak için Haşmet'in ailesinin katili hakkında bilgi vereceğini söyledi. Bunun üzerine Ali Rıza ve Burak'ın tutulduğu depoya gelen Haşmet ve Halide, korkunç gerçeği öğrendi. Ailelerinin ölüm emrini verenin Fuat Ersoylu olduğu ortaya çıkınca, Haşmet ve Halide büyük bir yıkım yaşadı. Ortaya çıkan korkunç gerçek, büyük bir savaşın da fitilini ateşledi. Ali Rıza, Haşmet'in adamlarıyla beraber Fuat Ersoylu'ya saldırmak için harekete geçti. Fuat ise bu sırada Şehmuz ve Galip ile toplantıdaydı.

Toplantı sırasında gelen ihbar üzerine saldırıyı öğrenen Fuat, son anda kurtulmayı başardı. Baskın haberini veren kişi ise Muzaffer çıkarken, Ali Rıza'ya asıl hedefin konsorsiyum değil konsorsiyumun arkasındaki güç olduğunu açıkladı. Ali Rıza, Fuat'ı bulmak için harekete geçti ancak takibinin sonunda hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Fuat'ı bulmayı bekleyen Ali Rıza, aracın içinde Şehmuz'un cansız bedeniyle karşılaştı. Burak'a silah doğrultan Halide ise Ersoylular'ın evine giderek Fuat Ersoylu'nun karşısına çıktı. Seyircilerin nefesini tuttuğu gerilim dolu final anlarında Halide, tetiği çekti ve Fuat'ı vurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın