Görüş Bildir
Haberler
Arife Günü Kaçırılan Ahmet Bebeği 4. Kattan Aşağı Attılar

etiket Arife Günü Kaçırılan Ahmet Bebeği 4. Kattan Aşağı Attılar

İstanbul'da Arife günü kaçırılan 4 aylık Ahmet bebek, polisin Pendik'te düzenlediği operasyonla bulundu. Şüpheliler polisin olay yerine gelmesiyle bebeği apartmanın havalandırma boşluğuna attı. Hastaneye kaldırılan Ahmet bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde arife günü alışveriş yapan ailesinin mağaza önüne bıraktığı bebek arabasından kaçırılan 4 aylık Ahmet Davulcu kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, bebeğin tutulduğu Pendik Çamçeşme Mahallesi Bülbül Sokak'taki bir eve operasyon düzenledi.

Operasyonda, M.V. (36) ile 2 kadın gözaltına alındı.

Ahmet bebeğin kaçırılma anı

Bebeği havalandırma boşluğuna attılar

Şüphelilerin, polisin kapıya gelmesi üzerine, bebeği havalandırma boşluğuna attıkları belirlendi.

Polis ekiplerince buradan alınan bebek, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hırsızlık ve gasptan sabıkalı

Şüphelilerin bebeği kaçırdıktan sonra kullandıkları araç da bulundu. Üç çocuk babası şüpheli M.V'nin hırsızlık, gasp gibi suçlardan kaydının bulunduğu belirtildi.

Nasıl kaçırılmıştı?

Nasıl kaçırılmıştı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Bağcılarda arife günü çocuklarına bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıkan Münevver ve Ahmet Davulcu çifti Evren Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde bulunan bir tekstil dükkanına alışveriş yapmak için girdi.

Münevver Davulcu dükkana görümcesi ile birlikte girerken Ahmet Davulcu iki çocuğuyla birlikte eşini ve kız kardeşini kapıda bekledi.

Eşinin ve kız kardeşinin uzun süre dükkandan çıkmaması üzerine çocukları dükkanın önünde kısa bir anlığına bırakarak içeri giren Ahmet Davulcu döndüğünde 4 aylık bebeğinin kaçırılmış olduğunu gördü.

Olay sonrası bölgedeki güvenlik kameralarının incelemeye alınmasının ardından bebeği iki çarşaflı kadının kaçırdığı anlaşıldı.

Kameralara yansıyan görüntülerde kadınların bir süre bebek arabasının başında beklediği ve bebeği kaçırdıktan sonra arabaya binerek olay yerinden uzaklaştıkları görüldü.

CNN Türk, Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
547
249
193
21
13
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yaratıcı küfür yeteneği olan benim için şunlara sövebilir mi ? yani benim küfür bilgimin bunlara yeteceğini düşünmüyorum da !!!

birkaleci

Baş üstüne aq.

Pasif Kullanıcı

Bu nasıl bir vicdandir la bunu hangi insan evladı yapar.

pazartesi

Ben bisikletimi bakkala ekmek almaya girerken kilitliyorum, tekir kedimin kutusundan 1 metreden fazla uzaklaşamıyorum. Çocuğu kapıda bırakabilmek neyin kafas... Devamını Gör