Görüş Bildir
Haberler
Arena Koridorları Savaş Alanı

Arena Koridorları Savaş Alanı

Fatih
14.03.2015 - 21:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray-Başakşehir maçının 90+1. dakikasında konuk ekibin antrenörü Erol Bulut ile Chedjou arasında yaşanan tartışma soyunma odası koridorlarına taşındı. Maç bitimiyle Türk Telekom Arena soyunma odaları savaş alanına döndü, özel güvenliklerin yetersiz kaldığı kavgaya spor büro müdahale etti

Galatasaray-Başakşehir maçının 85. dakikasında skor 2-2 olunca, tansiyon bir anda doruğa çıktı. Bu dakikadan sonra ikili mücadelelerde sertliğin dozu artarkan, futbolcular arasında sık sık tartışmalar yaşandı.

En şiddetli tartışma ise 90+1. dakikada Galatasaraylı Chedjou ile Başakşehir'in yardımcı antrenörü Erol Bulut arasında gerçekleşti. Sarı kırmızılı takım taç kullandığı sırada Bulut, elindeki topu sahaya atınca, sahada bir anda iki top oldu.

Bunu gören Chedjou hışımla gelerek topu uzaklaştırdı ve Bulut'un üzerine yürüdü. Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve saha görevlileri araya girerek gerginliğin büyümesini önledi.

SOYUNMA ODASINA TAŞINDI

Chedjou ile Erol Bulut arasındaki elektriklenme maçın bitiş düdüğüyle kavgaya dönüştü. Soyunma odası koridorlarından ikili birbirinin üzerine yürüdü. Olay yerinde bulunan Sneijder ile Selçuk İnan'ın yanı sıra Başakşehirli futbolcularda olaya dahil oldu. G.Saraylı futbolcular Erol Bulut'u hedef alırken, Abdurrahim Albayrak tansiyonu düşürmek için kavgaya müdahale etti. Özel güvenlik güçleri yetersiz kalınca, spor büro ekiplerinden yardım istendi.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/galatasaray...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0