Görüş Bildir
Haberler
Arceo 2024 Yılında da Otomobil Tutkunlarının Gözdesi Olacak

Arceo 2024 Yılında da Otomobil Tutkunlarının Gözdesi Olacak

Onedio Content
08.02.2024 - 12:51 Son Güncelleme: 12.02.2024 - 11:47

Arıcıoğlu Otomotiv’in son yıllara damga vuran jant markası Arceo için 2023 dopdolu geçti. Özellikle dünya şehirlerinin isimlerinden oluşan Exclusive jant koleksiyonu, otomobil tutkunlarını büyüledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Valencia, Porto, Madrid, Marseille, Monaco, Sevilla ve Mallorca’nın yanına 2023 sonuna doğru Roma ve Lisbon da eklendi. Asfaltın yeni yıldızı Lisbon, otomobil sevdalılarının ortak özelliği olan yerinde duramamaktan ilhamını aldı. Her şartta çarpıcı, her yolda dinamik olanlar onu çok sevdi. Asalet ve tutkuyu birleştiren Roma ise tıpkını adını taşıdığı şehir gibi uzaktan bakıldığında bile görenleri kendine hayran bıraktı.

Jant koleksiyonu sadece Exclusive’den ibaret değil. Jant dünyasının en popüler modellerinin, Arceo tasarım ekibi tarafından cesur ve yenilikçi bir anlayışla geliştirildiği özel bir seri olan Stars; ASW-01, ASW-02 ve ASW-03 ile güçlendi. Bu seride renkler daha çarpıcı, çizgiler daha modern, tasarımlar daha heyecan verici. Arceo’nun ilk defa ürettiği 17ʺ ve 4 bijon uyumlu jantlarının yer aldığı Medium serisi ise hem sürüş keyfini artırıyor hem de benzersiz bir görünüm sunuyor. Modern tasarımları özgür ruhlarla buluşturan Medium, otomobil tutkunlarının yol keyfini zirveye taşıyor. Bu serinin modeli M-01, pek çok renk çeşidiyle otomobil meraklılarının ayaklarını yerden kesti bile.

Arceo koleksiyonları arasına 2023’te bir yenisi daha eklendi: Light Truck. Bu serinin modeli LT2, eşya, yolcu ve yük taşımacılığı yapan hafif ticari araçlarla yüzde yüz uyumlu olarak üretildi. Türkiye’de en çok tercih edilen hafif ticari araçlar göz önünde bulundurularak üretilen LT2, zorlu koşullarda daha güçlü bir yol tutuşu sağlarken konfordan da ödün vermiyor. Sürekli işinin peşinde koşturanlar için yol arkadaşları olan araçlarına güvenmeleri çok önemli. Arceo LT2, araçların gözbebeği olan lastiklerle yolun maksimum uyumunu hedefleyen bir jant olarak şimdiden çok sevildi.

Arceo markasının kendi tasarım ekibi tarafından tasarlanan jantları, TÜV sertifikalı fabrikalarda en son teknoloji ile en kaliteli hammaddeler kullanılarak üretiliyor. Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da 2023’e damgasını vuran marka, 2024’e de büyük sürprizlerle hazırlanmıştı. Görünen o ki Arceo bu yıl da en çok konuşulan jant markalarından biri olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın