Görüş Bildir
Haberler
Arabadan Laf Atıp "Orospular" Diyerek Kendisini Taciz Eden Kişiye Açtığı Davayı Kazanan Genç Kızın Hikayesi, Tüm Kadınlara Örnek Olacak!

etiket Arabadan Laf Atıp "Orospular" Diyerek Kendisini Taciz Eden Kişiye Açtığı Davayı Kazanan Genç Kızın Hikayesi, Tüm Kadınlara Örnek Olacak!

Ebru Çiftçi
27.09.2019 - 13:19 Son Güncelleme: 27.09.2019 - 18:35

Sokakta özgürce yürümenin ne kadar zor olduğunu biz kadınlar çok iyi biliriz. Dışarı çıkmadan önce giyeceğimiz kıyafetten, yürüyeceğimiz yollara kadar her şeyi kafamızda önceden belirleriz. Bu durumun ne kadar içler acısı olduğunu söylememe gerek yok sanırım. İşte başına gelen benzer bir olayda boyun eğmeyip, susmayan Gamze'nin aslında bu konuyla ilgili diğer tüm kadınlara bir çağrısı var. 'SUSMAYIN'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gamze'nin yaşadıkları; 👇

Gamze'nin yaşadıkları; 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gamze'nin bu hikayesi umarım tüm kadınlarımıza örnek olur. Kimsenin sizin özgürlüğünüzü kısıtlamasına izin vermeyin ve hakkınızı sonuna kadar savunmaktan korkmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1678
515
43
17
16
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
vemrv

Mercedes marka arabaya binmek bir ayrıcalık mı Allah aşkına?Demek ki avukata daha iyi marka arabalarla merhaba denilse neler yapar neler şerefsiz.

Ahmet Burma

Adamları anladık kalitesiz birkaç serseri. Ulan şerefsiz avukat, "gece vakti orada olmaları arandıklarının göstergesidir." ve "müvekkilimin mercedes marka ar... Devamını Gör

dmttt

savunmayı böyle yapmış olması hakimi olumsuz etkilemiş boşver daha iyi olmuş..

Kahsens

Sonuç beni çok sevindirdi ama ondan da önce polisin hemen olay yerine intikal edip işlem yapması dolayısıyla sürecin başlamış olması beni daha çok sevindirdi.