Görüş Bildir
Haberler
Apple Watch İddialı Bir Giriş Yapacak

Apple Watch İddialı Bir Giriş Yapacak

Teknolopi
21.02.2015 - 00:37 Son Güncelleme: 21.02.2015 - 02:15

Apple Watch İddialı Bir Giriş Yapacak

Uzun zamandan beri merakla beklediğimiz ve Apple’ın “bugüne kadarki en kişisel ürünümüz” olarak tanımladığı Apple Watch piyasaya oldukça iddialı bir giriş yapacak gibi duruyor. Cupertinolu şirketin ilk giyilebilir ürünü olan Apple Watch’ın sipariş sayıları Apple’ın oldukça büyük bir başlangıcı hedeflediğini ortaya koymuş durumda.

Apple Watch‘ı uzunca bir süredir merakla bekliyorduk. Geçtiğimiz aylarda Apple Watch için yayınlanan oyunlar ve diğer haberlerle birlikte ilgi ve heyecanımız hat safhaya ulaşmıştı. Dün gelen bilgilere göre ise, Nisan ayında satışa sunulması beklenen Apple Watch için başlangıç hedefi oldukça yüksek görünüyor.

Wall Street Journal tarafından yapılan habere göre,  Amerikalı firma Asya’daki tedarikçilerine Nisan ayına kadar üretim miktarlarıyla ilgili sorular sorarak bilgiler topladı. İlk giyilebilir ürünü ile ses getirmek isteyen şirkete yakın olan kaynaklar, Apple’ın bahsi geçen tedarikçilerden 5 ila 8 milyon adetlik siparişi yerine getirip getiremeyeceklerine dair bilgiler topladığını iddia ediyor.

5 ila 8 milyon adetlik siparişlerinin yarısının da giriş sınıfı olan Apple Watch Sport olduğu belirtiliyor. Toplam sipariş içerisinde ise, Apple Watch Sport’un yanı sıra Apple Watch ve Apple Watch Edition modelleri de yer alıyor.

Oldukça yüksek fiyata sahip olmalarıyla da dikkat çeken Apple Watch modellerinden sadece Apple Watch Sport’un 349 dolar olduğu açıklandı. Diğer iki modelin, daha yüksek fiyatlarla piyasaya giriş yapması bekleniyor. Altın kaplamalı Apple Watch Edition ise bugüne kadarki en pahalı Apple ürünü olarak piyasadaki yerini alacak gibi duruyor.

Kaynak: http://teknolopi.com/apple-watch-iddi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0