Görüş Bildir
Haberler
Apple Watch İçin İlk Oyunlar Hazır

Apple Watch İçin İlk Oyunlar Hazır

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple'ın ilk akıllı saati olacak olan Apple Watch 'un en geç Mart ayının sonunda satışa sunulması beklenilirken, bu tarih yaklaştıkça geliştiriciler de Apple Watch hakkındaki planları bizler ile paylaşmaya başladılar.

iOS platformunun sevilen oyunu Tiny Tower 'ı geliştiren stüdyo NimbleBit yaptığı açıklama ile şu anda iOS platformu için geliştirmekte oldukları Letterpad oyununun Apple Watch' da da oynanabilir olacağını duyurdu.

Şu sıralar son beta testleri yapılmakta olan LetterPad oyunu temel olarak bir kelime puzzle oyunu ve Apple Watc h'un ekranını düşünecek olursak, yüksek grafiklere ve karmaşık oynanışa sahip oyunlar bu platform için kullanışsız olabilir gibi görünüyor. Dolayısıyla LetterPad , Apple Watch platforma son derece uygun olabilecek bir oyun gibi görünüyor diyebiliriz.

Hala geliştirilme aşamasında olan ve henüz bir yayın tarihi açıklanmayan oyunApple Watch için duyurulan ilk oyunlardan biri olma özelliğini taşıyor. Görünen o ki, Apple Watc h için iddia edilen Mart ayı yaklaştıkça buna benzer birçok duyuru daha göreceğiz.

Bakalım Apple'ın akıllı saati rakipleri karşısında nasıl bir performans gösterecek.

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/apple-watch-ic...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0