Görüş Bildir
Haberler
Apple EasyPay Türkiye'de

Apple EasyPay Türkiye'de

ATKN
21.11.2015 - 17:24

Apple’ın, Apple Pay’den önce mağazalarında kullandığı EasyPay ödeme sistemi artık Türkiye’de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple mağazalarındaki ürünleri kendi kendinize satın almanıza olanak sağlayan bu sistemi kullanmaya başlamak için Apple Store’un kablosuz internet ağına bağlıyken Apple Store uygulamasını açmak yeterli.

Uygulama size ana ekrandayken EasyPay ile alışveriş yapmak için bir bağlantı sunuyor. iOS cihazınızın kamerası ile ürünün barkodunu okutmak ve Apple ID’nizin şifresi veya Touch ID ile parmak izinizi okutup ürüne saniyeler içinde sahip olabilmek mümkün.

Nedir, nasıl kullanılır?

Nedir, nasıl kullanılır?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple EasyPay, Apple Store'da kolayca alışveriş yapmanıza yarayan bir sistem. Apple Store mağazadan satın almak istediğiniz ürünün barkodunu Apple Store iOS uygulamasına okutarak ister TouchID ile isterseniz de AppleID şifrenizi girerek ödeme işlemini gerçekleştirebilir ve ürünü kolayca satın alabilirsiniz.

Apple Store'dan EasyPay ile alışveriş yaptığınızda kasada sıra bekleme ödeme işlemi için nakit veya kredi kartı ayarlama derdinden kurtulabilirsiniz. EasyPay ile Apple Store'dan ürün aldıktan sonra ben bunu aldım EasyPay ile ödedim diyerek mağazadan ayrılabilirsiniz. Çünkü sistem sizin ödeme yaptığınızı otomatik olarak Apple Store çalışanlarına bildiriyor ve bu sayede kimseye hesap vermeden mağazayı terk edebiliyorsunuz.

Apple Pay ödeme sisteminin henüz anavatanı Amerika'da bile yaygınlaşmaması ve sistemin tam oturmamasından dolayı ülkemizde kullanıma sunulmadığını düşünüyoruz. Apple'ın, ApplePay ödeme sistemini tam anlamıyla bir düzene soktuktan sonra Türkiye'de de kullanıma sunmasını bekliyoruz.

ElmaDergisi ve ShiftDelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
3
2
2
2
0