Görüş Bildir
Haberler
Apple’dan Akıllı Duman Sensörü

Apple’dan Akıllı Duman Sensörü

Burak D.
04.09.2015 - 11:16

Farklı patentleri ile kullanıcısını dikkatini çekmeyi başaran Apple’dan yeni bir patent daha.Apple yeni patenti akıllı duman sensörünü ürünlerinde kullanabilecek.

Her konuda kullanıcısını memnun eden ve farklı yenilikleri ile karşımıza çıkan Apple bu seferde karşımıza akıllı duman sensörü ile çıkmakta.Apple’in almış olduğu bu yeni patent ile artık Apple’in taşınabilir iPhone, iPad ve Mac gibi ürünleri artık taşınabilir yangın algılama sistemi olabilir.

Apple‘nin patentini almış olduğu akıllı duman sensörü mantık olarak diğer sensörler ile aynı çalışmakta.Ancak boyut olarak küçültülmüş olan sensörü Apple akıllı cihazlarına entegre edebilecek.Cihaz içerisine yerleştirilmesi planlanan bu sensör duman algıladığında kullanıcısına bilgi paylaşarak kullanıcısının olası bir felaketten kurtulmasını sağlayacak.

Akıllı duman sensörü büyük ihtimal yeni nesil iPhone, iPad ve Mac ürünleri ile kullanıcı beğenisine sunulabilir.Bu durumla ilgili gelişmeleri hep birlikte ilerleyen süreçte bekleyip göreceğiz.

Kaynak: http://www.tusbeyinli.net/appledan-ak...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın