Görüş Bildir
Haberler
Anadolu Üniversitesi AÖF Sonuçları Açıklaması: AÖF Sonuçları Açıklandı! AÖF Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Anadolu Üniversitesi AÖF Sonuçları Açıklaması: AÖF Sonuçları Açıklandı! AÖF Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

AÖF final  sınav sonuçlarını sınavlara katılan adaylar yakından takip ediyordu.  Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları, 8-9 Ocak tarihlerinde gerçekleşmişti. 'AÖF sonuçları ne zaman açıklancak? sorusunun cevabını pek çok aday merak ediyordu. Biraz önce Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre, AÖF final sonuçları açıklandı. Peki, AÖF final sonuçları sorgulama nasıl yapılır? AÖF başarı notu nasıl hesaplanır ve harf notlarının anlamı nedir? İşte tüm merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları 8-9 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Öğrenciler, sınavın ardından AÖF sonuçları açıklandı mı sorusuna cevap aramaya başladı. AÖF final sonucunun belli olması ile öğrencilerin güz dönemine ilişkin dönem sonu not ortalaması ve telafi sınavına katılacak öğrenciler belli olacak. Bu yüzden AÖF sonuçları sorgulama ekranı öğrenciler tarafından sıklıkla ziyaret ediliyordu. Bugün AÖF sonuçları belli oldu.

AÖF Sonuçları Açıklandı!

AÖF Sonuçları Açıklandı!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından AÖF sınav sonuçlarına ilişkin son dakika açıklaması  yapıldı. Yapılan bu açıklamada, AÖF sonuçları sorgulama ekranının erişime açıldığı bildirildi. Böylelikle, öğrenciler AÖF sınav sonuçlarının kontrolü gerçekleştirilebilecek.

AÖF Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

AÖF Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

AÖF güz dönemi final sonuçları biraz önce açıklandı. Final sınav sonuçlarını kontrol etmek isteyen öğrenciler,  Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden sonuçlarına erişebilir.

AÖF SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF Başarı Notu Nasıl Hesaplanır?

AÖF Başarı Notu Nasıl Hesaplanır?

Açıköğretim Fakültesi harf notları öğrencilerin sınav sonuçlarına göre çıkan başarıya göre hesaplanıyor. Başarı Notu alt sınır değeri, laboratuvar dersleri, uygulama dersleri ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında öğretim dili İngilizce olan dersler dışında 35'tir.

Açıköğretim Fakültesinde Harf Notlarının Anlamı Nedir?

Açıköğretim Fakültesinde Harf Notlarının Anlamı Nedir?

A, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez. Öğrencinin genel not ortalaması 2,00'ın altında ise; öğrenci, Genel Not Ortalamasını 2,00'ın altına düştüğü dönemden itibaren bu notları aldığı dersler tekrar seçilebilir. FF ise başarısız harf notudur ve öğrenci FF aldığı dersleri tekrar seçebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın