Görüş Bildir
Haberler
'Annen Yoksa Kimsen Yok' Diyen Doğan Cüceloğlu İzleyen Herkesin Boğazını Düğümledi

'Annen Yoksa Kimsen Yok' Diyen Doğan Cüceloğlu İzleyen Herkesin Boğazını Düğümledi

Doğan Cüceloğlu'nun Gzt'ye vermiş olduğu ve 27 Mart'ta yayınlanan röportajında annesi ile ilgili anlattığı hikayesi bugün sosyal medyanın gündemindeydi. 'Annen yok, kimsen yok' diyen Cüceloğlu'nun videosu kısa sürede en çok izlenen videolar arasına girdi.

İşte izleyen herkesin boğazını düğümleyen o röportaj...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Cüceloğlu'nun başından geçenleri anlattığı kısım 8.dakika 25.saniyede başlıyor. Oynatma tuşuna basarak direkt o kısmı izleyebilirsiniz.

'Annem hastalandı ve öldü diyorlar ama hep içimde ''misafirliğe gitti, bir gün sonra gelecek, iki gün sonra gelecek'' diye bakıyorum. Üç gün geçti gelmedi, dört gün geçti gelmedi, beş gün geçti gelmedi. Ve bir gün dedim ki ''ben annemi bir daha göremeyeceğim''. Ölümün o zaman farkına vardım, bir daha göremeyeceğim. Ve kaçtım, mezarının yanına gittim. Ve orada annem, böyle kalakaldım. Annemi bir daha göremeyeceğim, öyle kalakaldım. Eve geldim, babamı gördüm ve dedim ki ''Allahım inşallah babam ölmez''. Çünkü ölümü öğrendim artık, ölünebiliyor. Babamın da kendine özgü sorunları vardı, o da dört yaşından beri babasız büyümüş. Bir gün bir şey yaptım ''niye öyle yapıyorsun'' diye bağırdı, ben kalakaldım ve enteresan bir şekilde çocuk aklımla şuna karar vermiştim: ''Annen yok, kimsen yok''. Be böyle bir karar verdiğimi yıllar sonra anladım, annen yok kimsen yok. O zaman kimsen yoksa senin bir şey istemeye hakkın yok, sadece başkalarını memnun etmeye çalışırsın. Annen yok, kimsen yok.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
46
7
5
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
HuLk

Cok uzun Zamandır Ciğerime ok yememiştim....

slnosma89251137

ağlattın bu kadarmı güzel anlatılır duygularını içim den ta içimden paylaştım

favilla favilla

Anne için de evladın yoksa kimsen yoktur, ben bunu anne olunca anladım. Dünyaları verseler oğlum yoksa hiç anlamı yok. Allah kimseyi evladından ve hiç bir ev... Devamını Gör