Görüş Bildir
Haberler
Anneler Günü'nde Annenizi Götürebileceğiniz En Keyifli 10 Mekan

Anneler Günü'nde Annenizi Götürebileceğiniz En Keyifli 10 Mekan

Dilber Ortaylı
08.05.2015 - 16:32 Son Güncelleme: 08.05.2015 - 19:35

Antik Grand Cello

Antik Grand Cello

Ortaköy’de gözlerden uzak bir köşede antikalarla dolu bahçesinde neredeyse kuş sütünün bile eksik olmadığı serpme kahvaltı sunan Antik Grand Cello, aile ile gidilip 4-5 saat oturmalık.

La Vie En Rose

La Vie En Rose

Yeniköy sahilde yer alan, dekorasyonundan servis setlerine kadar Fransız esintileri taşıyan La Vie En Rose, Anneler Günü kahvaltısı için ideal seçeneklerden biri. Mekan, renk ağırlığı olarak “Medcezir izleyen erkek” gibi gözükse de menüsü gayet başarılı.

Emel'in Bahçesi

Emel'in Bahçesi

Emel'in Bahçesi, denizi ayaklarınız altına seren manzarası ve yeşillikler içindeki doğası ile 3. köprü açılıp mertlik bozulmadan önce keyifle zaman geçirilmesi gereken mekanlardan.

Armada Teras Restaurant

Armada Teras Restaurant

Bir yanınızda Tarihi Yarımada, diğer yanınızca Sultanahmet Camii, masanızda keyfinize göre seçtiğiniz kahvaltılıklar ve açık büfede tabağınıza gelmeyi bekleyen lezzetler... Bunların hepsini Armada Teras’ta bulabilirsiniz. Hesap biraz elinizi titretebilir, ama işin ucunda annenizi mutlu etmek varsa değer!

Anonim Türk Bistro ve Tatlı

Anonim Türk Bistro ve Tatlı

İstemediğiniz kadar reçel ve peynir çeşidini bir arada görmek, “Yiyemesek de gözümüz doydu çok şükür” demek isterseniz, Kuruçeşme sahilde süper manzarası olan Anonim Türk Bistro emre amade.

Harvard Cafe

Harvard Cafe

Etiler'in saklı incisi Harvard Cafe'nin püfür püfür bahçesinde birbirinden özgün lezzetler tatmak mümkün, özellikle annenize kızarmış dondurma yedirmeden ayrılmayın.

Hardal

Hardal

Ataköy Marina'daki Hardal-Ataköy, annenizin ruhunu gençleştirecek kadar dinamik menüsü ve tıka basa doyuran kahvaltısı ile Pazar günü için mutlaka düşünülmesi gereken restoranlardan.

Kırıntı

Kırıntı

Bebek’in dolup dolup boşalmak bilmeyen mekanlarından Kırıntı'da anneler gününü tam bir şova çevirmek mümkün, bırakın şımarsın kanatsız meleğiniz! :)

Aqua Restaurant

Aqua Restaurant

Gönlünüzün en gerçek sultanı olan annenizi, Anneler Günü’nde Four Seasons’taki Aqua Restaurant'a götürmeyeceksiniz de ne zaman götüreceksiniz? Mükellef bir kahvaltı, etrafınızda pervane olan güler yüzlü bir ekip ve eşsiz Boğaz manzarası. Of of of!..

The Brasserie

The Brasserie

'Çocuğunum ama para bende ehehehe' demenin en sevimli yollarından biri de annenizi The Brasserie - The Grand Tarabya'da bruncha götürmek olsa gerek. Bırakın dünyanın en ilginç ve lezzetli kahvaltı kombinasyonlarını tatsın, iddia ediyoruz 6 ay boyunca arkadaşlarına anlatacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
2
1
1
0
0