Görüş Bildir
Haberler
Anne Adaylarını Motive Edecek Anneler Günü Hediyeleri

Anne Adaylarını Motive Edecek Anneler Günü Hediyeleri

Buldumbuldum
03.05.2014 - 10:14 Son Güncelleme: 03.05.2014 - 13:01

Dünyanın en kutsal mesleği arasında yer alan anneliğe hazırlanan sevdiklerinize, 2014 anneler gününde en heyecan verici hediyeyi almak istemez misiniz? Hayata yeni bir canlı getirecek olmanın tatlı telaşını yaşayan anne adayları, duygusal açıdan anneliğe kendilerini hazırlama sürecindedirler.  Bu güzel duyguya siz de anne adaylarını motive edecek anneler günü hediyesi sayesinde dahil olabilirsiniz. Kendisini anneliğe hazırlayan eşinize yahut dostunuza ilk anneler günü hediyesini veren kişi olmanın gururunu yaşamaya hazır olun! İçinde yeni bir dünya büyüten anne adayları, bu anlamlı hediyeler karşısında unutulmaz bir anneler günü geçirecekler. Şimdi sözü hafızalara kazınacak o hediye önerilerine bırakıyoruz..

1-) İsimli Hayat Ağacı Kolye

1-) İsimli Hayat Ağacı Kolye

Çekirdek aile olmanıza vesile olacak bebeğinizin anısına, üzerinde sizin, eşinizin ve doğacak olan bebeğinizin isminin yazacağı hayat ağacı kolyeyi eşinize hediye edebilirsiniz. Vereceğiniz hediyenin ömürlük olmasını istiyorsanız bu kolye oldukça ideal bir seçenek.

2-) Anneler Gününe Özel Mesajlı Kalp Akrilik

2-) Anneler Gününe Özel Mesajlı Kalp Akrilik

Anne adayı olan yakınınıza geçireceği ilk anneler gününde orijinal bir hediye almak istiyorsanız mesajlı kalp akrilik tam da aradığınız gibi bir hediye fikri! Üzerine dilediğiniz metni yazdırabileceğiniz bu akrilik, şeffaflığıyla adeta sevginizin saflığını yansıtıyor.

3-) Anne Adaylarına Özel Sertifika

3-) Anne Adaylarına Özel Sertifika

Siz de anne adayına alacağınız anneler günü hediyesi için 'Öyle bir hediye almalıyım ki, şimdiye kadar hiç bu tarz bir sürprizle karşılaşmamış olsun' şeklinde kurallar koyuyorsanız, bu sertifika tam da aradığınız kriterlere uygun bir hediye!  Hediye alacağınız anne adayının ultrason fotoğrafını ekleyebileceğiniz bu sertifika hafızalara kazınacak nitelikte..

4-) Melek Anne Yastığı

4-) Melek Anne Yastığı

İçinde dünyaya yeni gelecek bir meleği barındıran annelerimizin bir tek kanatlarının eksik olduğunu biliyoruz. Bu bilgiler doğrultusunda bu yastık sizce de melek annelere verilebilecek en güzel hediyelerden biri değil mi? Üzerine dilediğiniz metni yazdırabileceğiniz bu sevimli yastık, anne adaylarının heyecanını ikiye katlayacak güzellikte.

5-) Kişiye Özel 'Kalpler' Mutfak Önlüğü

5-) Kişiye Özel 'Kalpler' Mutfak Önlüğü

Mutfak deyince aklınıza önce yemek sonra da anneniz geliyorsa mutfak önlüğünün anneler gününe yaraşır bir hediye olduğunu kanıtlamış olacaksınız :) Üzerine anne adayının fotoğrafını bastırıp 'Annelerin en güzeli' metninde değişiklik yapabileceğiniz bu mutfak önlüğü, anneler gününe renk katacak hediyelerden biri olacak.

6-) Pırlanta Melek Kolye

6-) Pırlanta Melek Kolye

Pırlanta melek kolye, anne adaylarına içindeki meleği hatırlatacak en güzel hediyelerden biri.. Melek figüriyle tüm annelerin kalbini çalacak bu kolye, siyah pırlanta taşıyla da sonsuz sevgiyi temsil ediyor.

7-) Dünyanın En Tatlı Annesi Sertifikası

7-) Dünyanın En Tatlı Annesi Sertifikası

Dünyanın en tatlı annesi sertifikası duygularınıza tercüman olacak. Üzerinde kocaman bir kalp bulunan bu sertifika annelik duygusunun samimiyetini gözler önüne seriyor.

8-) Yeni Annelere Özel Ahşap Duvar Saati

8-) Yeni Annelere Özel Ahşap Duvar Saati

Bir bebek hayat değiştirebilir mi? Söz konusu kişi anneyse, evet değiştirir. Anne olacak olmanın duygusallığına bürünmüş anne adayları bu ahşap duvar saatini çok sevecekler. Ahşap saat üzerine dilediğiniz metni yazdırabilirsiniz.

9-) Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy - Bayan Oscar Ödülü

9-) Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy - Bayan Oscar Ödülü

Üzerine 'Yılın En Tatlı Anne Adayı' vb. tarzda yazılar yazdırabileceğiniz bu oscar ödülü, anne adayı olan yakınlarınıza hediye edebileceğiniz en ilginç hediye seçeneklerinden biri. Unutmayın,  her anne kendisini özel hissetmeyi hak eder.

10-) Dünyanın En Tatlı Annesi Ahşap Kutulu Çikolata

10-) Dünyanın En Tatlı Annesi Ahşap Kutulu Çikolata

Üzerinde belirlediğiniz metnin yazacağı şık ahşap kutulu bu çikolatalarla, anneler gününde annelerin gönlüne taht kurmak hiç zor değil. Çikolata ambalajı, üzerinde anne adayının fotoğrafı ve özel bir mesaj yer alacak şekilde tasarlanmıştır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın