Görüş Bildir
Haberler
Anlamlı Anneler Günü Hediyesi: Tasarım Magnetler

Anlamlı Anneler Günü Hediyesi: Tasarım Magnetler

Buldumbuldum
27.04.2015 - 10:28 Son Güncelleme: 27.04.2015 - 11:08

Sevdiklerini yanında olduğu zaman kim mutlu olmaz ki! Küçüklüğünüzden bugüne annenizin alışagelmiş olduğu tavrından birisi de gözlerinin her daim sizi aramasıdır. Ama her zaman ebedi olarak sevdiklerimizin yanında kalamayabiliyoruz. Hasret gidermenin en dokunaklı ve etkili yollarından birisi olan fotoğraflar en büyük destekçimiz oluyor. Siz de anneler günü hediyesi olarak annenize anlamlı, pahalı olmayan ve sizi temsil edecek başarılı bir hediye vermek istiyorsanız, magnetler doğru bir tercih olacaktır. 

Sıradan magnetlerden bahsetmediğimizi bilmenizi isteriz. Üzerine annenizin fotoğrafını bastırabileceğiniz ya da istediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz bu tasarım magnetler, size annenizi mutlu etmenin hiç de zor olmadığını kanıtlayacaklar...

Kişiye Özel Çiçekli Anneler Günü Ürünleri

Kişiye Özel Çiçekli Anneler Günü Ürünleri

Siz de anneler gününde hediyenizi kardeşinizle birlikte almayı tercih ediyorsanız, metnini dilediğiniz gibi değiştirebileceğiniz bu magnet tam sizlik!

Mutfağımda Her Daim Olması Gerekenler

Mutfağımda Her Daim Olması Gerekenler

Mutfağı anlamlı hale getiren annenize, mutfak temalı bir magnet yaptırma fikrine ne dersiniz? Magnete annenizin ismini yazdırabilir, madde halinde sıralanmış seçenekleri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Benim Güzel Annem Ürünleri

Benim Güzel Annem Ürünleri

Renkli bir kişiliğe sahip, cıvıl cıvıl olan annenize en az onun kadar renkli bir hediye vermek istemez misiniz? Magnet üzerine annenizin fotoğrafını bastırıp, metnini de dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Kişiye Özel Valide Sultan Ürünleri

Kişiye Özel Valide Sultan Ürünleri

Evinizin sultanı olan biricik annenize, rengi ve tasarımıyla dikkat çeken bu magneti hediye edebilirsiniz. Kişiye özel valide sultan tasarımını ( diğer bazı magnet seçeneklerinde de olduğu gibi ) Amerikan servis, bardak altlığı ve tepsi gibi ürünlere de bastırabilirsiniz.

Anneye Özel Beş Çayı Ürünleri

Anneye Özel Beş Çayı Ürünleri

Anneniz için günün en keyifli bölümü, beş çayını yudumladığı ansa, beş çayını temsil eden bu özel tasarımı anneniz çok sevecek demektir.

Annem Şöyledir Böyledir Ürünleri

Annem Şöyledir Böyledir Ürünleri

Annenizin nasıl biri olduğunu özetleme imkanını size sunan bu magnet, annenizin şimdiye kadar aldığı küçük ama en anlamlı hediye olmaya aday! Siz de annenize hediyesini kardeşinizle birlikte alıyorsanız, isimlerinizi yazdırabileceğiniz bu magneti tercih edebilirsiniz.

Anneye Özel Ahşap Desenli Ürünler

Anneye Özel Ahşap Desenli Ürünler

Modası hiçbir zaman geçmeyen ahşap artık magnetlere de konu oldu. Annenizin fotoğrafını ve anneler gününe özel mesajınızı bastırabileceğiniz ahşap desenli magnet sizce de çok şık değil mi?

Yaşım Çocuk Ürünleri

Yaşım Çocuk Ürünleri

Her zaman çocuk kalan, hele ki annesinin gözünde hiçbir zaman büyümeyenleri temsil eden yaşım çocuk tasarımını magnet, kupa bardak ve duvar saati gibi ürünlere bastırabiliyorsunuz.

Anneni Ara Ürünleri

Anneni Ara Ürünleri

Her türlü problemin üstesinden gelme konusunda oldukça başarılı olan annenize 'sakin ol ve anneni ara' ürünlerini anneler günü hediyesi olarak sunabilirsiniz. Bu eğlenceli tasarımı da magnet, kupa bardak, mousepad ve iPhone kılıfı gibi ürünlere bastırmanız mümkündür.

Papatyalı Anneler Günü Ürünleri

Papatyalı Anneler Günü Ürünleri

Papatyalarla süslenmiş bu magnet, annenizin fotoğrafıyla daha da güzel olacak. Magnetin üzerine dilediğiniz mesajı yazdırarak annenize duygu dolu dakikalar yaşatabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın