Görüş Bildir
Haberler
Anksiyete Krizi ve Dedektiflik Eşliğinde Bir Erkeğin Aldatıp Aldatmadığını Öğrenmenin Yolları

Anksiyete Krizi ve Dedektiflik Eşliğinde Bir Erkeğin Aldatıp Aldatmadığını Öğrenmenin Yolları

R.G.
03.12.2020 - 11:40

''İlişkimiz artık eskisi gibi değil, bir sorun mu var?'' diyorsunuz. ''Acaba'' diye aklınızdan geçiriyor ama konduramıyor musunuz? Hissediyor fakat ispat edemiyorsunuz, değil mi? Bir ipucuna ihtiyacınız varsa aldatan erkeklerin kendini nasıl ele verdiğini incelemeye ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüzük sık sık ortadan kayboluyor

Yüzük sık sık ortadan kayboluyor

Yüzüğünü başlarda hevesle takan, ölene kadar çıkarmayacağını söyleyen adam yüzüğünü kaybetmeye başladı, orada burada unutuyor sürekli. ''Kesin aldatıyor'' demeyin ama yine de bir şüphelenin.

Özel gün de değil, bu ne hediyesi?

Özel gün de değil, bu ne hediyesi?

Hiç huyu değil ama durup dururken size hediyeler almaya, çiçekler getirmeye başladı. Gereksiz bir kibarlık var sanki. Ya aşka geldi ya da size çaktırmamak için iyice batıyor. Biraz gözünüz üzerinde olsun!

Bir titizlik var bu işte!

Bir titizlik var bu işte!

Siz söylemeden dişlerini bile fırçalamayan adam bir anda temizlik hastası oldu, üstelik aynanın karşısından alamıyorsunuz. Günde iki kez duş almalar, diş fırçalamalar, parfüm banyoları söz konusuysa, haklı olabilirsiniz şüphelerinizde. Yeni kıyafetler alıyor, dış görünüşüne daha fazla önem veriyor diye de hemen suçlamayın, sakin olun.

Şimdi hiç sorun değil...

Şimdi hiç sorun değil...

Önceden annenize gitmenize bile söylenirken şimdi ''istersen kal aşkım'' diyorsa, ona bu rahatlığı yaşatmayın. Siz olmadan yatağa girmezdi, hatta siz biraz oturmak istediğinizde bile rahat bırakmazdı. Şimdi de sürekli televizyon karşısında uyuyakalıyor. Sizden iyice uzaklaşmaya başladıysa, üstelik cinsel performansında da düşüş varsa dikkat!

Başka bir insan oldu!

Başka bir insan oldu!

Toplantıları bitmez oldu, sürekli geç geliyor. Sizin tanımadığınız bir sürü arkadaşları oldu. Tamam, huysuzluğu ara sıra olurdu da şimdi her şey için kavga çıkarıyor, dünyayı ayağa kaldırıyor. Hatta sizi eleştirip başka kadınlarla kıyaslamaya başlayabilir. Bir de tanıdığınız bir kadınla kıyaslıyorsa orada biraz düşünmenizde fayda var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sürekli bir sır hali...

Sürekli bir sır hali...

Artık kredi kartı ekstresi eve gelmiyor. Cep telefonunun, tabletinin, sosyal medya hesaplarının şifresini değiştirdi. Telefon hep sessizde, sürekli mesajlar geliyor ve gizli telefon görüşmeleri yapıyorsa sorun var. Biraz zeki bir eşiniz varsa, muhtemelen sizin bilmediğiniz farklı bir cep telefonu kullanıyordur. Bunu yapan da ne yazık ki artık uzmanlaşmış demektir. Sizden ayrılmak istemiyor ve kendini iyi gizliyor olabilir mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
4
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın