Görüş Bildir
Haberler
Ankastre Ürün Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Ankastre Ürün Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Ankastre Ürün Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Artık modern ev mimarilerinde kullanılan mobilya ve ev eşyalarına bakıldığında Ankastre ürünleri ile daha sık karşılaşmaktayız. Hem görsellik hem de performans açısında bir evde ankastre ürünlerinin yer alması en doğru tercih olacaktır.

Ankastre set almak isteyen bayanlar ya da çiftler bu konuda tereddütte kalıp çeşitli araştırma yoluna gitmekteler. Müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler sonucu bu konuda hakkında genel bir yazılması en doğrusu olacaktır.

Ankastre Davlumbaz Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Özellikle bayanlar davlumbaz ve fırın alırken ilk dikkat ettikleri nokta ankastrenin dış yüzeyinin buhar ve yağ tutmaması olmaktadır. Önemli olan bu nokta mutfağınızın hijyeni açısından önemli bir kriteri oluşturmaktadır.

• Ankastre mutfak eşyaları içerisinde yer alan davlumbazda ise dikkat edilen bir diğer husus ise yine dış yüzeyinin ısınma sonucu eli yakacak derecede ısınıp ısınmadığıdır.

• Ankastre davlumbazda aranan kriterlerden bir diğeri ise emiş gücüdür. Ucuz davlumbazların motor güçleri az olması ile mutfağınızdaki koku ve buharı geç taliye etmektedir.

• Davlumbazın yıkanabilir yağ filtrelerine sahip olması ise kolay temizleme imkânı sunmaktadır.

• Davlumbazın otomatik kapanma özelliği ise enerji tasarrufu açısından büyük imkân tanımaktadır. Davlumbazınızı açık unutma ihtimalinize karşılık belli bir süre sonra kapanması bütçenize katkıda bulunacaktır.

Ankastre Ocak Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Lezzetli yemekler hazırlanma aşamasının gerçekleştirildiği ocak şüphesiz mutfağın en çok kullanılan eşyaları arasında yer almaktalar. Genelde bayanların dikkat ettiği noktalardan birisi ankastre ocağın düğmelerinin ön yerine yan tarafta bulunmasıdır. Bu şekilde daha kolay kullanabildiklerini ifade etmekteler.

• Davlumbazda olduğu gibi dış yüzeyin yağı tutmaması önemli bir faktördür.

• Ocaklarda kullanım rahatlığı da oldukça önemlidir. Ocağın gözlerinin birbirine yakın olması kullanılabilirliği engellemektedir. Tencereler yan yana sığmamaktadır.

• Ankastre ocak satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli özellik diyebileceğimiz nokta ise otomatik emniyet kilididir. Bu özellik sayesinde mutfağınızda ocağınızı açık unutsanız bile sistem otomatik kendisini pasife alır ve gaz akışını keser. Bu sayede hem ailenizi hem de mutfağınızı koruyabilmektesiniz.

• Ankastre ocakları hem gazlı hem de elektrikli olması önemli bir kriteri oluşturmasa da enerji türünün eksikliği durumunda diğer gözün (örneğin elektrikle çalışan göz) devreye girmesi işinizi kolaylaştırmaktadır.

• Ocakta bulunan Wok gözü yemeklerinizi daha yoğun ateşte pişirmenize olanak vermektedir. • Son olarak ocağın ızgaralarının yıkanabilir olması (bulaşık makinesinde) yine temizliğini kolaylaştırmaktadır.

Ankastre Fırın Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Yemek, tatlı ve böreklerin üretim yeri olan fırınlar kalitelerine bağlı olarak mükemmel sonuç sunmaktalar. Son dönemde kullanıcılar Kombi fırınları tercih etmekteler. Hem mikrodalga hem de normal fırını bünyesinde bulunduran ankastre ürünler yer tasarrufu açısından da büyük kolaylık sağlamaktadır.

• Ankastre fırında dikkat edilmesi geren bir özellik ise fırının iç aydınlatma sistemidir. Işığın yeterli olması bayanlar için önemli bir kriterdir. Çünkü fırının içi açmadan pişirilen besini görmek büyük kolaylık sağlamaktadır. Aksine fırının kapağı açıldığında içerisindeki ısı kaybolmaktadır.

• Fırınların hızlı ısınıp hızlı soğuması kayda değer bir kriterdir.

• Ankastre fırınlarda Turbo fonksiyonun olması ısının eşit bir şekilde fırına yayılmasına imkân tanırken tatlılarınızın her tarafına eşit ısı dağılımı gerçekleşmektedir.

Yukarıda davlumbaz, ocak, fırın gibi ankastre ürünleri satın alırken hangi hususlara dikkat edilmesi gerektiğine detaylı olarak bahsettik. Bunların dışında ankastre set satın alırken mutlaka bir biri ile olan uyumuna dikkat etmeniz mutfağınızın görünümü açısından oldukça önemlidir. Alacağınız ürünlerde söz konusu marka oldukça önem arz etmektedir. Uygun fiyatlı ve kaliteli ankastre ürünlere ulaşmak için www.alalimbakalim.com/ankastre-urunler adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: http://www.kurumsalhaberler.com/alali...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın