Görüş Bildir
Haberler
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 86 Akademik Personel Alacak

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 86 Akademik Personel Alacak

Sunay Korkmaz
31.12.2021 - 12:17

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 86 akademik personel alacağını duyurdu. Akademik personel alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi akademik personel alım başvuru şartları ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğünden “ Öğretim Üyesi İlanı Hakkında: Üniversitemiz Akademik Birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 5772 sayılı Kanunla değişik 23, 24/e ve 26. maddelerinde belirtilen şartlar ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri ile Üniversitemiz “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Ek  Koşulları” hükümleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Öğretim Elemanı İlanı Hakkında: Üniversitemiz Akademik Birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ve 09.11.2018 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanarak  yürürlüğe giren 'Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin  Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” ’in ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Elemanı alınacaktır.” denildi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Akademik Personel Alım Başvuru Detayları İçin Tıklayın

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın