Görüş Bildir
Haberler
Anıtkabir Saat Kaçta Açılıyor? 10 Kasım Anıtkabir Ziyaret Saatleri Neler?

Anıtkabir Saat Kaçta Açılıyor? 10 Kasım Anıtkabir Ziyaret Saatleri Neler?

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Atatürk, tam 83 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Her 10 Kasım’da olduğu gibi bugün de Atatürk’ün naaşının bulunduğu Anıtkabir vatandaşlarla dolup taşacak. 10 Kasım’da Anıtkabir’e gitmek isteyen vatandaşlar, Anıtakabir’in ziyaret saatlerini araştırıyor. 10 Kasım Atatürk’ü anma programı kapsamında bu sabah saatlerinde Anıtkabir’de resmi tören düzenlenecek ve sonrasında Anıtkabir vatandaşların ziyaretine açılacak. İşte 10 Kasım Anıtkabir ziyaret saatleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vatandaşlar, bu özel günde Atatürk’ün mezarının bulunduğu Anıtkabir’e akın akın gidecek. Ulu önder Atatürk’ün, aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde Ankara’da bulunan Anıtkabir’e, Atatürk’ü anmak isteyen vatandaşlar akın edecek. Peki, Anıtkabir ne zaman açılacak?

10 Kasım Anıtkabir Ziyaret Saatleri

10 Kasım Anıtkabir Ziyaret Saatleri

Bu sabah saatlerinde Anıtkabir’de ilk önce ulu önder Mustafa Kemal Atatürk için devlet töreni düzenlenecek. Tören sonrasında ise Anıtkabir vatandaşların ziyaretine açılacak.

Anıtkabir’de vatandaşlar, saat 09.00 itibariyle ziyaretlere başlayabilecek. Anıtkabir, akşam saat 16.00’ya kadar açık olacak.

1 Kasım ila 31 Ocak tarihlerine kadar Anıtkabir’e 09.00-16.00 saatleri arasında ziyaret serbest olacak.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın