Görüş Bildir
Haberler
Animasyon Filmlerini Puanla Sana Nasıl Bir Çocukluk Yaşadığını Anlatalım!

etiket Animasyon Filmlerini Puanla Sana Nasıl Bir Çocukluk Yaşadığını Anlatalım!

15.02.2018 - 15:15

Birbirinden güzel bu filmleri puanlamak epey zor olacak :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Shrek?

2. İnanılmaz Aile?

3. Oyuncak Hikâyesi?

4. Sevimli Canavarlar?

5. Kayıp Balık Nemo?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arabalar?

7. Madagaskar?

8. Garfield?

9. Buz Devri?

10. Bir Böceğin Yaşamı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dolu dolu!

Verdiğin cevaplara göre sen dolu dolu bir çocukluk geçirmişsin. Mahalle kültürüyle yetişmiş o şanslı çocuklardansın. Hani akşama kadar mahalleden, apartmandan arkadaşlarınla oynarsın da annem birazdan çağıracak diye bir telaş düşerdi ya insanın içine işte sen bunu en iyi yaşayanlardansın. Sabah erkenden kalkar en sevdiğin çizgi filmi izlerdin. Sonra da kendini sokağa atardın tabii. Arkadaşlarınla bir an önce buluşup oyun oynamak için can atardın. Hatta o zamanlarını da oldukça fazla özlüyorsun. Çünkü çocukken yaşanan arkadaşlıklar en gerçeği en güzelidir. Zaten belli ki hala kopamadıkların var. Evden sabah bir çıkardın akşam annen çağırana kadar eve girmek istemezdin, sonrası el mahkum emir büyük yerden deyip annenin bir sözüyle geçiyorsun tabii eve :) O sokakta yenen annenin sana yolladığı ekmek arasının tadı da eminiz ki hala damağında. Çünkü olay yemek değil olay en sevdiklerinle en sevdiğin yerde yemek o yemeği. Sen gerçekten çok güzel bir çocukluk geçirmişsin, çok şanslısın :)

Kaliteli!

Verdiğin cevaplara göre sen belli ki baya kaliteli bir çocukluk geçirmişsin. Yani söylemek istediğimiz şey ailen seninle çok fazla ilgilenmiş ve sürekli farklı aktivitelerle ilgilenmişsin. Mesela arkadaşların arasında en erken sen öğrenmişsin okumayı, hatta İngilizceyi... Bir de sürekli sanatsal ya da sportif aktivitelerle ilgilenmişsin. Gerçekten bir çocuk nasıl mükemmel bir hayat sürer deseler parmakla gösterilen hayat seninki olurdu. Bu yoğunluğunun arasında arkadaşlarını da ihmal etmedin tabii. O kadar güzel arkadaşlıklar kurmuşsun ki neredeyse hepsiyle hala görüşüyorsun. Gerçi görüşmeseniz de bir gün karşılaştığınızda sanki hiç kopmamışsınız gibi hissedersiniz. İşte senin arkadaşlıkların bu kadar kuvvetli. Yorulduğun zamanlar da olmuş ama sen hiç pes etmemişsin. Daha o zamanlardan kavramışsın hayatın her dakikasının kıymetli olduğunu. O yüzden her fırsatını çok iyi değerlendirmişsin. En önemlisi de kendini çok iyi geliştirmişsin :)

Çetrefilli!

Verdiğin cevaplara göre sen çetrefilli bir çocukluk geçirmişsin. Senin hayatın birçok çocuk kadar kolay olmamış. Hayat senin önüne o müthiş fırsatlardan sunmamış. O fırsatları hep sen yaratmak zorunda kalmışsın. Bu zor olmuş ama sana fazlaca şeyler katmış. Zorlukların arasında verdiğin mücadelede en ufak şeylerle mutlu olmayı öğrenmişsin mesela. Ya da en ufak zorlukta yıkılmamayı öğrenmişsin. Ailen belki sana her istediğin şeyi alamamış ama öyle güzel bir sevgi vermiş ki sen bu hayatta maddiyatın değil maneviyatın daha önemli olduğunu o zamanlar anlamışsın. Çoğu çocuğun aksine sen şımarmak ne hiç bilmemişsin. Her zaman aklı başında olan herkesin sahip olmak istediği o çocuk olmuşsun aslında. Her istediğin oyuncağa sahip olamamışsın ama kendi oyuncaklarını yapmışsın sen de. Bu da şimdi yaratıcılık konusunda neden bu kadar iyi olduğunu gösteriyor. Kolay olmayan hayatında çok sıkı dostlar edinmişsin kendine, hatta dost değil kardeş demişsin onlara. Hiç kopmamışsınız birbirinizden. İnsanlar sizin arkadaşlığınızı o kadar kıskanıyor ki. Biz de bir maşallah diyelim :)

Güzel anılar!

Verdiğin cevaplara göre senin çocukluğun yalnızca güzel bir anı olarak kalmış şimdi sende. Evet çok güzel zamanlar geçirmişsin tam da olması gerektiği gibi mutlu bir çocukluk yaşamışsın ama artık her şey geçmişte kalmış. O zamanlarından şimdiye pek bir şey taşıyamamışsın. Çünkü haklı olarak şimdinin dertleriyle boğuşmaktan o zamandan kimse kalmamış hayatında. Bazen aklına geliyor beraber saatlerce sokaklarda oynadığın arkadaşların hatta o mahallede görür görmez aşık oldum ben dediğin ilk aşkın... Aklına geldikçe yüzünde bir tebessümle gözünden ufak yaşlar süzülüyor. O masum zamanları o kadar özlüyorsun ki. Şimdi hayatın o telaşı ve masumiyetle uzaktan yakından alakası olmayan insanlarla dolmuş etrafın. Sen de bunu çok iyi biliyorsun ve bu da seni çok üzüyor. Hatta bazen ayak uydurabilmek için şimdiye çocukluğunu hatırlamak istemiyorsun. Ama böyle düşünmemelisin, çocukluğun senin parçan ve o güzel zamanlarını neden unutasın? Bırak çocukluğun senin umutlarını yeşertmeye devam etsin :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
674
255
255
125
72
65
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Dolu dolu! Verdiğin cevaplara göre sen dolu dolu bir çocukluk geçirmişsin. Mahalle kültürüyle yetişmiş o şanslı çocuklardansın. Hani akşama kadar mahalleden,... Devamını Gör

Irmak AYDIN

ÇETREFİLLİ beni daha iyi anlatamazdın galiba onedio