Görüş Bildir
Haberler
Android Wear İçin YouTube Uygulaması Çıktı

Android Wear İçin YouTube Uygulaması Çıktı

Onedio Medya
03.07.2015 - 13:22 Son Güncelleme: 03.07.2015 - 15:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Android ‘in giyilebilir cihazlar için özel sürümü Android Wear için yayınlanan Youtube uygulaması akıllı saatinizi küçük bir medya oynatıcıya dönüştürüyor.

2012’de Hans Kratz ve Dennis Strein tarafından Almanya’da kurulan appfour, bu kez Youtube için geliştirdiği Wear uygulamasıyla gündemde. Daha önce Gmail for Wear ve Android Wear Web Browser gibi Android Wear uygulamalarını da geliştiren appfour, Youtube uygulamasıyla akıllı saatler için yeni bir sayfa açıyor.

Youtube tabanlı bir video oynatıcı olan yeni Wear uygulamasında sesli aramayla Youtube’daki bir videoyu arayıp saatiniz üzerinde izleyebiliyorsunuz. Her ne kadar akıllı saatlerin düşük pil ömrü ve minik ekranlar birer dezavantaj olsa da gün içinde Youtube’da geçirdiğimiz vakit düşünüldüğünde bu uygulamanın ilgi çekici olduğunu söylenebilir.

Chromecast ve Android TV yönlendirmesi de yapabilen uygulama, Android Wear cihazlarda henüz hoparlör desteği olmadığı için ayrı bir dezavantaja daha sahip ama bu sınır da Bluetooth kulaklık ile aşılabilir.

Webrazzi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0